論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

有好鐘點介紹(香港區)

因我老公遲d要去第度做野,我一個人+鐘點實在不能夠湊兩個,要請印傭,但呢個鐘點好好,做家務同湊我兩個bb都好好,如果唔係要請印傭,我一定繼續用佢,你地有冇人想請鐘點呀?佢本身有4個仔女,湊初生都冇問題,佢住筲箕灣,所以只考慮香港區,有意請pm我,因想同佢搵番份工。

大宅

Re: 有好鐘點介紹(香港區)

你的鐘點一日返幾多個鐘,我的菲傭快將約滿,一直找不到合適的菲傭,所以考慮請個月薪家務助理(每日8至7)。她的薪酬怎樣計算?我住小西灣,家中有兩大兩小,小的兩個,一個7歲(已返全日制小學),另一個3歲(今年9月返學)。不知道她有沒有興趣,可不可以給我多一些資料?

謝謝!

蔡太

男爵府

我有朋友想請呀,可唔可以pm d info俾我?唔該晒.
阿女係我心肝小寶貝.希望佢大左開開心心,無憂無慮. 佢快樂就是我快樂.

複式洋房

I have interest too. Can you PM your part-time telephone no. to me so that I can discuss with her directly.

Thanks.

大宅

好媽媽勳章

up

大宅

好媽媽勳章

up

大宅

Hi sammili,
Pls. check PM. Thanks!

首頁

尾頁

跳至