嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

邊隻床欄&門欄好用呀?

床欄-膠/鋁/鐵? 應係乜size? 幾$$? 會唔會頂住床褥??
門欄-荷花o個隻好唔好用呀? 有冇其他推介?? 幾$$??
thanks.
我嬡G女02年9月13日-2:44pm出世, 重3.7kgs;10個月就識行啦!!!! 7歲啦! 返學好開心呀! 媽咪爹o地好錫我嫁! 多謝媽咪爹o地!  

別墅

Re: 邊隻床欄&門欄好用呀?

UP
我嬡G女02年9月13日-2:44pm出世, 重3.7kgs;10個月就識行啦!!!! 7歲啦! 返學好開心呀! 媽咪爹o地好錫我嫁! 多謝媽咪爹o地!  

伯爵府

門欄 - I bought BabyStar from Wing On last month when it's on sale. But only used for 3 weeks, the lock handle was broken. Although Wing On promised to send it back for repair, I've waited for one week, still not repaired yet.

christyltl888 寫道:
床欄-膠/鋁/鐵? 應係乜size? 幾$$? 會唔會頂住床褥??
門欄-荷花o個隻好唔好用呀? 有冇其他推介?? 幾$$??
thanks.

洋房

門欄-0/3 BABY 好用,AROUND HKD400.00

該用戶已被刪除

大宅

金屬做既門欄會硬淨的,襟用的.

大宅

我用mothercare都幾好,是金屬的,因爲D條幼,BB可以see through,約$300-$400,留意有size的,先量自己度門闊度才買吧! 前幾日看到有message 關於0/3好多產品有問題,如果買0/3要check清楚。

首頁

尾頁

跳至