自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問bb防曬邊隻好呢?

我想帶隻怪獸去沙灘玩,但係又驚佢變燒豬,所以想請問各位,邊隻防曬好呢,最好係無乜味果d啦!唔該!

大宅

Re: 請問bb防曬邊隻好呢?

Chicco is good with UVA, UVB & UVC
Have a nice day!!

別墅

Sarah:

Chicco is fit for 2yr old little kid.

thank you
Pig

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

我用開瑞士寶寶都好好.

別墅

我就用開Mustela,覺得好防曬,好襟用.

不過搽時要好小心,唔好掂到的衫,如果唔係就好似的粉底咁色!

大宅

2HH,

請問Mustela邊到有得買??係咪搽上去好似搽咗粉咁???會唔會好"立"?????

別墅

Hi Rabbitlee
Mustela係太子大廈的Caswell-Massey, Honey B, BeBe Dream, Wing On 同一的大間既Watsons, Mannings都有得賣. Mustela隻防曬膏搽完塊面會好白,真係好似大人搽完粉底咁! :-P 佢唔會太"立",不過就幾"傑",要搽得好勻塊面仔先靚靚!:lol:

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 育兒性格勳章

我都係用瑞士寶寶,都好好,曬完一

男爵府

想請問各位 : 我bb三個月大, 我都係買左Mustela隻防曬stick(SPF20)打算俾佢用(仲未用過). 搽完塊面之後應該用什麼去洗番乾淨塊面仔呀 ? 用普通清水是否ok ? 請有經驗嘅媽咪指教 !

大宅

請問會唔會好"立"同幾錢, 大人用得唔得呀?

[quote]
mielmiel 寫道:
我都係用瑞士寶寶,都好好,曬完一

別墅

我個女用過瑞士寶寶同確不同都有敏感, 搽完之後皮膚就紅色, 不過間一陣就退, 但比我無意中買

大宅

Swisso or Mustela.
[img align=left]http://onfinite.com/libraries/487250/185.jpg[/img]我愛小端宜 :-D

大宅

唔該晒各位,不過我想問Mustela 19個月可唔可以用o架?Chicco 係咪2歲先至用得?唔該!

別墅

我女女用瑞士寶寶,我覺得唔"立", 好好, 好似普通cream 一樣.$190/支, 40度防曬.

Mustela 好"立", 好容易搽到白面, 好似太陽油, bb普通出街用唔係唔好,好油,for 游水就ok.

男爵府

我囡囡用Fancl貪佢防敏感,非常之好用~

男爵府

how much of fancl ?

別墅

2019勳章

我都想知~

複式洋房

huiyin

請問邊道有得買???
Thanks

我女女用瑞士寶寶,我覺得唔"立", 好好, 好似普通cream 一樣.$190/支, 40度防曬.

男爵府

如果你係'瑞士寶寶'會員,可以到寫字樓買,因為佢地做緊優惠,買一支防曬cream($200)送一支曬後護理lotion.但須先致電查詢貨源 22469986

複式洋房

Where to buy 瑞士寶寶'?
[

首頁

尾頁

跳至
熱門主題