美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

邊隻防曬最清爽

想用隻清爽D,因比較怕''立'',請介紹

男爵府

Re: 邊隻防曬最清爽

我覺得sofina very very cut milk 好爽, 好好用ga!! :-P
~*~*~*~切言實多勝友,天白雲任爾遊。~*~*~*~
        我個小寶寶係2005年1月20日出左世啦!!

洋房

922yin, I totally agree. Sofina is the best for sunscreen!

大宅

我都同意 922yin 所講, sofina的確幾好用, 價錢都係2百幾左右啦

一家三口, 樂也融融, 冬天唔需穿羽絨

大宅

我都係之前睇個bk會員推介買左,真係好爽,我仲會用面霜後,再用Sofina,都仲係好爽。

仲有眼到可以用埋。

不過如果用個隻50度,就要落庄

伯爵府

我就用緊 Shiseido 既 ANESSA , 都幾好喎唔立架...

Sofina 果隻幾錢呀? thx!!!

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Sofina係我用過咁多防晒之中唯一唔立的。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

複式洋房

sofina好爽,laneige防曬都好爽(spf15),但係就要塗面霜後才加上面,好似比較適合自己用開d面霜無防曬才用它.

禁止訪問

男爵府

可樂,

好耐冇見到妳la!!:-P
如果我冇記錯, Sofina 隻防曬係50ml, $235
咁Shiseido 既 ANESSA 又要幾錢呀??

水晶宮

親子王國15週年勳章

請問用sofina very very cut milk 之方法, 是可先搽面霜, 後搽防曬呢? 但我會出現少少脫皮現象, 我係唔係用錯左呀? 請各位媽咪指教下.

唔該!
[

大宅

請問大埔有冇sofina專櫃架!

伯爵府

922yin,
hi... 係呀, 最近好少睇生bb topic, 心情輕鬆d丫麻...
Anessa spf 43 係 counter買好似大約$220 (我唔敢肯定), 我買時係約 $180
你用sofina 果隻係唔係 very very uv cut milk 呀? 係 spf 幾架?? 235蚊係咪在counter買既價錢呀?
題外話: 你係咪都係用緊 sofina 既eye cream架? 是否都好用? 可介紹下嗎?

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

洋房

請問大埔有冇sofina專櫃架!

大埔Jusco好似有!

別墅

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

可能要用 rise 果條 line 會潤D.

amychoi 寫道:
請問用sofina very very cut milk 之方法, 是可先搽面霜, 後搽防曬呢? 但我會出現少少脫皮現象, 我係唔係用錯左呀? 請各位媽咪指教下.

唔該!

複式洋房

Yumei 的防矖是我用過最好的, 但並不平宜, 但fancl 是我最期發現較差的, 因為較'立'。

水晶宮

親子王國15週年勳章

Fatty

thank you!
[

男爵府

可樂

係呀, 我係用sofina very very uv cut milk ga? 係 spf 24, PA+++, $235係counter ge 價錢, 至於eye cream 我就冇物點用過, 不過用過sofina 隻 WRINKLE SERATY 旅行裝 (搽眼ga), 都覺得幾爽, 幾好用, 但就唔知幾 $$ law :-P

民房

Dear all,

I feel also..... "Sofina". I use this product very long time. It's very good!?

首頁

尾頁

跳至