意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 21|主題: 127089

In左個賓賓,大女好鍾意佢,但係...

洋房

國民生產總值:587

In左個賓賓,大女好鍾意佢,但係...

師傅話同細仔唔係太夾,所以個心十五十六,今日終於決定放棄啦,因為唔想擔心,唔知由自可,問左師傅就要信,係咪?

呢個賓賓以前教過書,可能因為咁,比較識得同個女玩;而且佢上一手僱主話用左佢8年,唔好就唔會同佢續約啦,所以我以為自己好好彩...

賓賓而家係香港,如果有媽咪想試下In佢,請pm我

洋房

Re: In左個賓賓,大女好鍾意佢,但係...

最近有BK-mum話有agent化身介紹工人,我想話我真係用家,(其實有幾個BK-mum都四出幫緊我搵人,係度順便唔該佢地),唔知點講先令你地放心,總之,有興趣就IN下佢啦,唔啱都無蝕底...

大宅

國民生產總值:2119

ireneaoc,

我唔係想in個賓賓,我淨係想八吓,個師傅除左講個賓賓同你個仔唔夾之外,仲有咩講呀?例如,個賓信唔信得過,有無愛心,聽唔聽話,諸如此類.

洋房

師傅話佢大致幾好,從八字睇,仲同我個女好夾,不過就同我個仔相剋,所以仔仔會怕佢,所以師傅建議再試下搵其他工人

別墅

國民生產總值:799

咁就聽下D大師話,你重有無Dspare後備呀?

洋房

superfish,

多謝你的意見,我後來又搵左兩個工人比師傅夾八字,其中一個OK左啦!

大宅

國民生產總值:2119

ireneaoc 寫道:
superfish,

多謝你的意見,我後來又搵左兩個工人比師傅夾八字,其中一個OK左啦!

ireneaoc,

恭喜!恭喜!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.