意見反饋
義工

興趣嗜好 今日: 253|主題: 122909

[電腦] 打中文

別墅

國民生產總值:655

打中文

想問

複式洋房

國民生產總值:162

Re: 打中文

xp既話,就係0係"控制台"入面既"地區及語言選項"度,"語言"既"詳細資料"

咁你用咩燒碟程式?

別墅

咁你用咩燒碟程式?

kelvin_kit.....係Nero Express.

複式洋房

小女人 寫道:

kelvin_kit.....係Nero Express.

我都係用呢個既5.5,好易用架,係揀左你想燒咩碟先,例如video cd咁,入到去click增加,加入vcd既資料,加入晒之後揀下洗唔洗剔"啟用vcd選單",我通常都唔會要呢個架啦,再揀下一步

如果冇vcd選單既,入埋碟名(可以唔入),再click燒錄就得架啦

其實燒咩既碟都係咁上下整既

別墅

kelvin_kit 寫道:
xp既話,就係0係"控制台"入面既"地區及語言選項"度,"語言"既"詳細資料"

去到"語言"-"詳細資料"---只有地區, 無"速成/倉頡輸入法"選.

玩PC Game, 放隻碟入去, 見到個畫面, 但開唔到黎玩, 點解呀.

別墅

kelvin_kit ....."速成/倉頡輸入法"我抎到喇, 唔該你.

燒碟都唔係好明, 我實在太蠢, 你話"入到去click增加"入去邊道?

玩PC Game, 放隻碟入去, 見到個畫面, 但開唔到黎玩, 點解? 你咪賣錯碟.

複式洋房

小女人 寫道:
kelvin_kit ....."速成/倉頡輸入法"我抎到喇, 唔該你.

燒碟都唔係好明, 我實在太蠢, 你話"入到去click增加"入去邊道?

玩PC Game, 放隻碟入去, 見到個畫面, 但開唔到黎玩, 點解? 你咪賣錯碟.

搵到就好,唔洗唔該

你開左個程式之後,佢會有得揀燒咩碟架嗎,例如cd,vcd,你揀左先,入到去你就會見到右邊較上有"增加"呀

如果係碟既複製就唔會有呢個場增加,入到去只係揀到來源同埋用咩driver燒就得架啦

你做到邊步唔明再問我啦,我其實唔太明你做到邊步

你玩咩game呀?有冇裝左個game先?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.