美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

大龍躉, 死症! 嗚嗚~~~~

我好肥, 我的腰圍是33”, 但都未算勁, 最厲害是那大龍躉, 足足42”, 講都冇人信; 我都知躉是最難減的, 所以想知有冇一d妙方可提供? 救救我吧! 真的冇晒自信心。 :cry: :cry: :cry:
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 大龍躉, 死症! 嗚嗚~~~~

anybody help?? 我而家連同朋友聚會都唔想, 因為真的太冇自信心了。 :-(
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

複式洋房

唔好唔開心啦!比d信心自己,實減到的!韓x婷咁勁大pat都減到啦!你實得的!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Hi,

唔好唔開心啦, 你可試用生果及果汁作早餐 (e.g Apple, Watermelon), 如像香舊, 十分想吃東西也可吃, 除生果, 果汁, 可不限量吃 (至飽), 但不可吃其他, 或飲其他飲品, 吃了生果后半小時, 才可飲水, 及做運動, 像bb四腳爬爬, 向后踢腿, 每隻腳一百次 (連續), 每天做一次或兩次, 是有效減pat pat的, 腰可做sit up, 呼啦圈.

其實如有caffine 及 所有汽水都肥的, 太鹹也會肥, 可免則免, 及多菜少meat, 如可以, 飯及meat分開吃, 便很快收效! 有時可吃生果菜Salad.

是"fit 一世"說的!

而我妹妹也去過瘦身公司叫"瑪沙", 很不錯, 佢計 G.I. 值, 減得好好, 無side effect! 重可去飲茶(有十種點心可食), 俾食煙(玉), 油炸野, 只要唔食佢叫你唔食個d, 就好易減, 無限量, 當然唔可以食飽重拼命食, 你可以不防試下, 唔會要你加野, 但效果係日日見, 無mud 反彈 after 正常食野!

以上幾種你可試試!

希望幫倒你吧!

施比受, 更有福

侯爵府

可唔可以講你個妹張MENU出來

首頁

尾頁

跳至