論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓

URGENT!!! 請問有什麼方法可測試個印印係唔係唔鍾意小朋友呢?

想請問? 我昨天有個印印來我家試工至今個星期六, 但我見到佢好似唔係好LIKE 同我囡玩, 有什麼方法可測試佢係未唔鍾意小朋友呢?

大宅

2019新春慶豚圓

Re: URGENT!!! 請問有什麼方法可測試個印印係唔係唔鍾意小朋友呢?

URGENT!!! TKS!

大宅

Re: URGENT!!! 請問有什麼方法可測試個印印係唔係唔鍾意小朋友呢?

snoopy,

你個女幾大,識唔識行,識唔識走,如果識,咁就簡單,你只要帶個工人同你個女落公園玩,睇吓佢識唔識得拖住你個女,識唔識得追你個女,有危險時識唔識得去保護你個女,如果咩都唔識,淨係識得企喺度齋睇,咁就唔使諗喇,唔請囉.

伯爵府

snoopy

唔好比工人知你在看她。我知前試工人去咗中大,亞b就通山走,又走去追着狗仔玩,工人又追在囝囝後面,追到死死吓。畫面都好有趣!

Pet Society Email : [email protected]
Login Name : Wensi
Pet Name : Sweet

大宅

2019新春慶豚圓

Tks! 各位, 不過唔洗了佢星期三晚我回家後, 佢自己同我講話要返agent 度, 第二日問返先知原來個印印話抱我囡返學, 好申苦喎, 所以怕了唔做 :-x 好彩試工咋如真係請左佢就死啦!
如各位媽咪住荃灣近排請試工小心請都佢呀! 佢有中文名叫: 亞恩 :-x :-x

首頁

尾頁

跳至