自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 alphabetagamma 於 15-03-28

原帖由 Bellemami 於 15-03-28 發表
你就好啦,有甜品,上次個阿姐成杯熱o水淋落我大脾同小腿,只係拎支京萬紅比我搽咋

...
好?尖沙咀中價日本菜好熱架,肉痛死我同我媽。

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

珊瑚宮

環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 alphabetagamma 於 15-03-28

原帖由 家文 於 15-03-28 發表
熱湯咁有無淥傷?如果無傷嘅我只要對方有道歉我都收貨架喇, 送甜品都算係增加誠意嘅

...
正常都有道歉,印象唔差的,湯都出晒煙,好似大腿皮膚紅晒咁啦,都十年前了。

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

男爵府

回覆:家文 的帖子

我有呀
我問佢:究竟個客重要啲定係張枱重要啲
點知佢粒聲唔出行開左

公爵府

熱血勳章 畀面勳章

回覆:有無試過因為有人打瀉野被撥到一身濕?

有,我老公喺茶記,伙記一碗咖喱汁倒落黎,好彩隔離有賣tee鋪頭,即刻換

子爵府

畀面勳章

試過杯紅豆冰倒落個新袋到

翡翠宮

大吉利是,未試過

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

引用:試過,不過係我仔,那時他好細個,我地去飲

原帖由 KT0603 於 15-03-28 發表
試過,不過係我仔,那時他好細個,我地去飲涼茶,姨姨掛住聊他,抹檯時唔為意成把上手未飲完杯涼茶掃落我仔 ...
忍唔到笑,咁可愛

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

引用:有,我老公喺茶記,伙記一碗咖喱汁倒落黎,

原帖由 aprilbaby04 於 15-03-28 發表
有,我老公喺茶記,伙記一碗咖喱汁倒落黎,好彩隔離有賣tee鋪頭,即刻換

...

公爵府

經常俾我仔打瀉嘢倒到我一身係,飯、奶、水、果汁樣樣都有

水晶宮

引用:阿仔5.6歲果時試過茶餐廳食早餐,飲熱華田

原帖由 PerryChak 於 15-03-28 發表
阿仔5.6歲果時試過茶餐廳食早餐,飲熱華田,杯嘢凍晒先飲,點知佢跣手,倒咗落身度,同巨抹完再拿高件3睇下 ...

伯爵府

畀面勳章

試過俾個待應一杯啤酒照頭淋
唔怕貨比貨,只怕你唔識貨

大宅

有. 去年暑假,坐在大家樂,一個不理環境狹窄,只顧自家物品的女人轉身,側掛的大手袋橫掃桌面--我一口灣沒喝過的熱奶茶被掃跌,我的衣服及布袋即染上褐色!
今天初一晚,和家人吃飯,職員在佈菜

伯爵府

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 DHA勳章

引用:頭先係吉野家有個職員幫我執枱,打瀉左上手

原帖由 家文 於 15-03-28 發表
頭先係吉野家有個職員幫我執枱,打瀉左上手杯唔知係水定茶,倒到我下半身同個袋濕晒…唯有怪自己唔好彩啦:s ...
你抽水

大宅

那阿姐竟掃跌我的橙汁,我的上衣和褲子以致椅子盡濕!

驚魂未定,弟弟說她上菜時只顧介紹而不理緊貼身邊的我面前盛著橙汁的杯.唉!

禁止訪問

引用:阿仔5.6歲果時試過茶餐廳食早餐,飲熱華田

珍珠宮

試過係條街俾人成碗豆腐花淋埋嚟,仲要俾人鬧……但當時我係企係度等人,對方攞住碗嘢撞埋嚟

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

引用:去大家樂 出餐果個人 成杯奶拋物線飛落我到

原帖由 momoakira 於 15-03-28 發表
去大家樂

出餐果個人 成杯奶拋物線飛落我到
有冇賠比你?

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我囡試過嘔奶落隔離枱位哥哥仔到,個時1歲,企係卡位,但八卦了人地,無啦啦嘔

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

以前做餐廳,有個part time 成隻咖哩蟹倒落人地背脊到,隻蟹鉗仲浪係膊頭,個客好慘,但事後同事比我地笑死咗公司賠返洗衫錢比個客

另一單係聽我fd講,佢做酒樓,有個侍應倒咗唔知咩落個客隻鞋到,對客係名牌仲要香港無得買,個客發哂顛,結果公司要搵人飛去外國買返對一模一樣賠比客,呢單我聽到o咀

子爵府

引用:我囡試過嘔奶落隔離枱位哥哥仔到,個時1歲

原帖由 LedTV 於 15-03-28 發表
我囡試過嘔奶落隔離枱位哥哥仔到,個時1歲,企係卡位,但八卦了人地,無啦啦嘔

...
咁個哥哥仔點?慘過被顏射維他奶喎

首頁

尾頁

跳至