媽媽會所

跳至

首頁
12345...52

尾頁

大宅

Re: 2002年12月BB會 (Part 125)

jac, k & all moms: Good Morning ah!

jac ah jac: 真係比你激水呀!

大宅

5: good morning ah!

BK 又 short short 地呀!

禁止訪問

醒目開學勳章

禁止訪問

醒目開學勳章

公爵府

BIGFOOT

早晨呀

大宅

早晨呀各位美人~~~

我呢個星期好忙呀~~~ :-( 日日做到無停手
你地有FUNCTION 我次次都要 WAITLIST :-( 好唔開心呀~

公爵府

Bonnie

Hello...long time no chat la
我想搭你買Boots呀, 方便嗎?

大宅

5~~可以!!!你講啦~~~

男爵府

早晨呀, 各位靚媽 :

草 :
aiya....乜件衫大得滯咩 ? 唔會瓜, popeye咁大隻, 實long得起件衫既

gladys :
恭喜晒

jac :
以後都唔好食d咁油既野啦, 唔健康呀

jenny :
咁你尋日有無同班同事慶祝 ?

5 :
你果然係super secretary, 國際護士節你都知

茄 :
kei kei叫隻衰印做mami呀 (抵你水)
大家好!我叫"晴晴", 我係2002年12月4日出世架 ! 我係媽咪爸爸的心肝寶貝 :-P

公爵府

Bonnie

比1日時間我諗諗得唔得呀....我pm話你知丫 :-P

男爵府

貓屎 :
long time no chat la, miss you so much
大家好!我叫"晴晴", 我係2002年12月4日出世架 ! 我係媽咪爸爸的心肝寶貝 :-P

子爵府

very sleepy ah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! : (
違規內容已被管理員刪除

公爵府

Becky

我邊樹咁勁丫....尋日朝睇都市日報時有提到

大宅

鼻屎~~我都好MISS你呀~~~

公爵府

Bonnie

Pls check pm, thx a lot!

大宅

Good morning all moms,

Gladys,
Congratulations! 豬豬叫你做mimi同止到痕嘞.

Jac,
小心飲食.

Winsor,
你今天去探bb, 恭喜恭喜.
家齊、家慈囡囡係我的寶貝,兩個都是12月出世  :-)

大宅

5~~

收到啦~~無問題啦~~

伯爵府

早晨呀各位!

k, 菲菲、臭鼻:

據我觀察,我地bb而家o既年紀,我諗係未知媽媽、爸爸 etc 的意思。佢地只知屋企呢個男人要叫爸爸,呢個女人要叫媽媽,但佢地未知媽媽係生佢果個。所以有時我諗佢地會混淆係咪逢係女人就可以叫媽媽?!
我地請工人照顧bb的,bb訓醒叫媽媽,只是工人來應他,他喊叫媽媽,又係工人來安慰他,工人(印印)亦唔會次次糾正佢地,所以佢地以為媽媽 = 照顧他的女人亦不出奇。

恩恩以前都有試過叫印印做媽媽,到大大o下,佢地自然會分辦到。

所以臭鼻: 你唔使咁得戚,你有個求其99是旦照顧晴晴,佢緊係唔會叫女麻女麻做媽媽,我諗你個求其99都唔鐘意晴晴當左佢係你! :-x
bb女 = 恩祺媽 :-)

公爵府

頂!!! 好鬼多野整 :-x

Monica & Carol

Hello

Carol

你又好忙呀? 咁晏先入黎 :-P

Bonnie

唔該晒 >3<

公爵府

版主

首頁
12345...52

尾頁

跳至