基督家庭

跳至

首頁

尾頁

公爵府

我bb快兩個月,陀佢陀得唔好,不時要訓床,懷孕時好一段日子冇返教會,生完b都冇返,很想返,很掛念弟兄姐妹,但bb太細,路途又較遠,湊b又成日唔夠訓,想知多數jm生完b大約幾時再返教會?

珊瑚宮

引用:我bb快兩個月,陀佢陀得唔好,不時要訓床,

原帖由 feifei_baby 於 15-03-30 發表
我bb快兩個月,陀佢陀得唔好,不時要訓床,懷孕時好一段日子冇返教會,生完b都冇返,很想返,很掛念弟兄姐 ...
請問邊區?

生命影響生命
[fly]「審判自己要比審判 別人難得多了。如果你能很成功的做好這件事,你就真的是一個具有真正智慧的人。」[/fly]

公爵府

引用:Quote:原帖由 feifei_baby 於 15-03-30 發

原帖由 yuexu 於 15-03-30 發表
請問邊區?
九龍去將軍澳,巴士要成個鐘,但唔考慮轉教會,因為大女返開主日學!

子爵府

回覆:好耐冇返,想帶bb返教會……

的士。

姊妹,你有心,主知道,主會供應安排的。
我都係的士天水圍返炮台山。一人帶兩件,當我為主豁出去,主比我經常有家人車我去,接我返。有時車出九龍先轉的士。比足全費300蚊的情況少之又少。

pyjess    發表於 15-3-30 23:12
yuexu    發表於 15-3-30 16:42

別墅

想帶两bb上元朗市幼兒崇拜,大仔21個月大,細女4個半月,返開的教會沒有兒童崇拜,希望物識合識教會以便两bb熟習返教會習慣,大点又可上主日學。

公爵府

引用:的士。 姊妹,你有心,主知道,主會供應安

原帖由 joetreemo 於 15-03-30 發表
的士。

姊妹,你有心,主知道,主會供應安排的。
我們是打算搭的士的,顧慮的只是bb太細個,是否適合帶佢去咁遠,同埋教會好細,如果喊,帶佢出去已是室外了……

複式洋房

回覆:好耐冇返,想帶bb返教會……

滿月就返教會崇拜!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至