想生BB

跳至

首頁

尾頁

民房

請問有無人做過輸卵管造影術?可以分享下經驗?

我呢個月做,想知道糸味會好痛?

男爵府

Re: 請問有無人做過輸卵管造影術?可以分享下經驗?

我上星期一才做左, 過程非常之快, 完全唔痛, 可能係醫生技術好.

唔駛驚呀, 放鬆d就得
[/url]

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我上個月都做左, 我覺得有小小痛, 個肚谷住谷住咁, 同埋會有小小血, 不過兩日後就無再痛.

別墅

幫朋友問.費用幾錢?係診所做?
唔該

男爵府

price: $1,300

係化驗所做.
[/url]

民房

Hello!Sirlam
想問你做之前要做邊D檢查先可以做?使唔使止痛藥?你糸邊間醫院做,費用幾多?做完之後隔幾耐先可以受孕?問題太多,Thankyou!

民房

Sirlam:
唔好意思!我想知道詳細地址電話,同埋糸味女醫生做的?Thankyou!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咦, 我平過Sirlam喎, 我o係仁安做, $1,200 but 男醫生. 但醫院安心D囉(我自己覺得).

民房

Hello!jeje
點解我問過仁安話要1700,點解你甘便?糸味全部費用?做之前要做檢查嗎?使唔使吃止痛藥?隔幾耐先可以受孕?
Thankyou!

子爵府

weady 寫道:
Hello!jeje
點解我問過仁安話要1700,點解你便?糸味全部費用?做之前要做檢查嗎?使唔使吃止痛藥?隔幾耐先可以受孕?
Thankyou!

可能我係經家計會轉介所以平D, 做之前無需檢查, 只要係M完左幾日做就得. 之前家計會有比定D消炎藥我食, 做之前一個鐘食就得, 唔使食止痛藥但無講幾耐先可以受孕, 應該係即刻都可以啦, 最好自己問下個醫生.

男爵府

Weady

Laboratory 1
X-Ray department tel: 2392 3383
Price: $1,300
Time: Mon-Fri 9-6:30pm, Sat 9-5pm
Remarks: need doctor's referral, no female doctor

Laboratory 2
Tel: 2335 5288
Price: $1,200
Time: Mon-Fri 9-8pm, Sat 3pm-6pm
Remarks: Female doctor is available on saturday. Also, u can call to make appointment directly.

我係去左 laboratory 1, 因為係醫生轉介. 唔需要做其他檢查才可以做, 冇止痛藥, 要係 m 後乾淨後做, 但要 day 10之前, 唔駛等就可以繼續做功課, 因為d藥水好快就會流番晒出黎.

我之前問過仁安, 都要 $1,700, 其實化檢所都係醫生做, 所以唔駛驚.

我問過家計會, 佢地安排第一次見面都要等2-3個月, 而且仲要限 星期二同五早上, 我要返工, 實在冇時間請假同等, 所以睇私家醫生.
[/url]

首頁

尾頁

跳至