親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問有冇人試過在Hotels2Thailand買門票呀?可靠嗎?

我想買cartoon network amazone門票,佢話上網買完會俾voucher我去樂園換飛,唔知要唔要帶passport呢?請問有冇人有經驗?

大宅

回覆 jojoyeung 的帖子

買過!冇問題放心換到飛的,記得好似冇對我passport ^^

公爵府

回覆:請問有冇人試過在Hotels2Thailand買門票

買過kidzania, 冇問題,放心!

我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

伯爵府

好媽媽勳章

引用:買過kidzania, 冇問題,放心!

原帖由 Honey 於 15-03-31 發表
買過kidzania, 冇問題,放心!
請問在hotel2thailand 買kidzania票後,如何耴票的呢?
thanks

別墅

回覆 pooh88 的帖子

Pooh88,
請問你是換CN amazone的門票嗎?太好了!如果只係出示voucher,我考慮唔帶證件去。謝謝!

別墅

回覆 Honey 的帖子

Thx!

公爵府

引用:Quote:原帖由 Honey 於 15-03-31 發表買過k

原帖由 tuenmunbb 於 15-03-31 發表
請問在hotel2thailand 買kidzania票後,如何耴票的呢?
thanks
Print out 張單去到kidzania再排隊登記入場。

我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

伯爵府

好媽媽勳章

回覆:Honey 的帖子

我們買多左 kidzania二大一小門票,請問可以退票嗎?

伯爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 tuenmunbb 於 15-03-31 發表

原帖由 Honey 於 15-04-01 發表
Print out 張單去到kidzania再排隊登記入場。
Thanks

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

買過2次

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

買過3D館,無問題

大宅

May I know if do it fixed date? cannot change of date if payment confirmed?

大宅

回覆 jojoyeung 的帖子

我唔係買呢個呀!上次我買左kidZania同Ocean world不過,記得好似係冇睇passport 有都冇問題我習慣証件跟身^^

伯爵府

hotels2thailand訂門票係咪要收fee & service charge, 想買cantoon network同dream world, 但要比$12x 和$17x service charge

子爵府

之前睇過hotel2買kidzania after service fee後仲貴过我walkin買,tourist 有85折

首頁

尾頁

跳至