自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:請問博客來要等幾多日先有貨收?

第一日落單都可以兩日收到,越遲落,時間越耐,但免運真係好抵,我唔介意等!!

大宅

2018復活節勳章

我30/3落單,今日收貨

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

3月29訂,尋晚收SMS, 今日可以攞

男爵府

引用:我30/3落單,今日收貨

原帖由 mymini_b 於 15-04-07 發表
我30/3落單,今日收貨
27 號都未收到! 你就好,我遲你一日訂d 貨,31 號訂, 剛剛先話寄出,sf 仲要未真係收左貨, 到左hk 又話7-11 爆, 等了又等。

男爵府

回覆:sarahwong420 的帖子

我琴日都收到貨喇!好彩趕得切阿女放完假前收到,阿女話好好玩,等咁耐都底

男爵府

我都係31號落單, 等左6日先有SF單號呀

大宅

免運仲要疊住公眾假期, 都預咗會遲先收到,我買咗3轉書, 主要係食譜同文學
頭兩轉都收到了, 平均一個星期到港,
都算幾okay啦!

想問樓上買咗 "S" , 開始睇未?
會唔會要好集中精神先睇得明???

大宅

我30 號買,7號有得攞

大宅

回覆:cherrie1019 的帖子

一般3-4天可收到。由於近排免運費,博客來話因太多訂單,每日又限額寄出,並且復活節假期,所以會比一般遲。出單將跟據先後次序,陸續逐一安排。

大宅

15週年勳章

28/3落單到今日仍未出貨
[img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/78272/banner00.gif[/img]

複式洋房

頭3轉3 日倒收到,31 號張單剛運到香港 。之前想買嗰啲書免運費完左先有貨

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:頭3轉3 日倒收到,31 號張單剛運到香港 。

原帖由 Santorini1314 於 15-04-08 發表
頭3轉3 日倒收到,31 號張單剛運到香港 。之前想買嗰啲書免運費完左先有貨

...
你咪好過我,我31日訂仲在台灣

男爵府

引用:免運仲要疊住公眾假期,+都預咗會遲先收到,

原帖由 kuwata 於 15-04-08 發表
免運仲要疊住公眾假期, 都預咗會遲先收到,我買咗3轉書, 主要係食譜同文學
頭兩轉都收到了, 平均一個星期到 ...
我未睇,我女睇緊,我女就覺得唔算難睇,但我諗我就會睇到好混亂

男爵府

引用:Quote:原帖由+Santorini1314+於+15-04-08+

原帖由 peaceaa1122 於 15-04-08 發表

大宅

應該無人遲得過我。
我20/3落單,已經遲出貨,加上順豐又寄錯收貨地址,家下我仲未收到貨

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+Santorini1314+於+15-04-08+

原帖由 peaceaa1122 於 15-04-08 發表
我3月30號個單,仍是出貨處理中

男爵府

我31號最尾一單,6號出貨到左香港,但我聯絡順豐改門市,物流資料寫到左便利店,但我又收唔到sms,問番順豐又話份件未到,網上資料錯誤,依家都唔知去左邊到,真係混亂!唯有繼續等

別墅

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:cindy1108 的帖子

我同你一樣,網頁寫到7仔,但我收唔到sms, 我剛問客服,他話要d貨排隊到7仔,而網頁訊息錯誤,叫我等sms先去7仔攞貨

子爵府

畀面勳章

引用:我同你一樣,網頁寫到7仔,但我收唔到sms,

原帖由 id00110 於 15-04-09 發表
我同你一樣,網頁寫到7仔,但我收唔到sms, 我剛問客服,他話要d貨排隊到7仔,而網頁訊息錯誤,叫我等sms先 ...
網頁寫話7/4到左7仔,但我至今仍未收到sms,請問係咪同你一樣?

男爵府

a!b@c# 發表於 15-4-9 11:05
網頁寫話7/4到左7仔,但我至今仍未收到sms,請問係咪同你一樣?
我都係甘,見到份件7/4已到7-11, 但無收過SMS, 因為假期唔係香港, 驚MISS 左SMS~
三個人, 一 條心

首頁

尾頁

跳至