自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:請問博客來要等幾多日先有貨收?

我想問係咪一定要收到sms先可以去7仔取貨?事緣我今次第二次訂,我知係復活節假期前已發貨,諗住假期速遞公司放假,今日再上網check,原來2/4已到7仔,但我一直都收唔到sms

co bb

大宅

我28/3落單,2/4寄出,7/4收到訊息可以攞,今日終於攞左啦~

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

上單,一早睇 jm 話 7-11 會無位唔收,上網睇到就打去 sf 改門市取!

今單31/3 落,上網睇一有 no. 就上 sf 改門市,諗住快d 收,星期二到星期四應該有,點知仲要遲多日,因為同 sf 改去A門市,佢就唔知點解送佢同區B門市,但B門市我係要坐車先去到!

已經兩單都係改門市,兩次都送錯門市,上單送去C門市,諗住行遠d算,拎到我出曬汗!

今次幾大轉番黎A門市!

我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章

hahaki 發表於 15-4-9 21:51
我想問係咪一定要收到sms先可以去7仔取貨?事緣我今次第二次訂,我知係復活節假期前已發貨,諗住假期速遞公 ...
Sf網上係報流料,你打電話去sf 叫佢轉係門市攞會快d. 但我琴日叫左佢轉,今日再打去都話未攞得。 希望星期六前攞到。 我星期日去過sf 站攞之前件時,見好多車 博客來件積係到,可能咁派吾到。

大宅

有冇人30號到買!唔轉門市拎,又已經收到貨架?

珍珠宮

免運費的時候買了2次,3日左右才有貨

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章

靜藍 發表於 15-4-10 11:57
我31號落單,4/6寄出,4/8轉門市攞,4/10收sms可攞件

男爵府

回覆 hahaki 的帖子

我都係咁情況~~~

男爵府

靜藍 發表於 15-4-10 11:57
好想知 X2

大宅

我今日終於收到sms喇!

co bb

男爵府

恭喜恭喜~!!

你係咪去7-11拎貨架?

別墅

我24/3 落order, 31/3下午先有SMS話8pm後可以去7-11取

大宅

28/3落單, 今日仲未收到sms!

大宅

31/3 落單,已出貨,未收 sms. 但 email 收到有 coupon, 因為 delay

大宅

回覆 fanho 的帖子

我第一次在3月22號晚落單,26號已收貨。第二次在3月30號落單,4月7號收貨。

大宅

咁我覺得我都算好彩, 買咗三轉書頭兩次分別6/7日送到港, 最後果轉31/3先落order , 琴日有書攞了, 隔咗個長假算係咁啦!

男爵府

我已經十日lu ,希望聽日有sms 啦,改左去門市拎

男爵府

大家體諒下啦!我從未見過樓下間7仔咁多博客來件!!收到sms就快啲去攞,咁就快啲有位再收貨,咁之後啲jm都唔會俾7仔打返份件轉頭啦!

大宅

好嬲!7/4 話已出貨,一路都冇 sms, 頭先上順豐網 check, 件貨去咗荃灣,但我原本係響東涌 7-11 拎㗎

男爵府

我到今日仲未有聲氣,14日喇

首頁

尾頁

跳至