嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

介片褲

請問有無人知是否有介片褲(underwear)這產品? 專給小朋友介大小便用. 我婆婆話早10幾年有很多地方有得買,但現在好像沒有了! 如有,可以在where買? 價錢如何? 是否真的不會弄到地方一灘尿,而小朋友又知呵了wee wee呢

複式洋房

Re: 介片褲

mothercare有得賣
:wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

別墅

我曾經買過幾條,係Mother Care, 永安, Sogo, Jusco等公司都有得賣,每條大約五,六十元起.佢既原理就好似兩條布底褲入面有條膠底褲咁.有的設計就連布都冇,只用膠做.所以夏天時穿都會幾熱.如果小朋友真係忍唔住,一樣會整濕晒,要即刻換衫褲.

結果,我用Nepia學習褲當介片褲著,到小朋友可以連續幾天都冇整濕條學習褲,就轉著普通底褲仔,定時定候同佢去廁所wee wee.

而我屋企果幾條介片褲,除在一條著過兩次外,其他仲係全新. :cry:

用戶要求終止服務

2HH,

你好!謝謝你的意見!其實我囝囝已經介了片片,但我表妹的囡囡介了幾星期都沒有起色,常常整濕地板,連大大都不成功,而表妹又不想老人家辛苦,所以我想幫她想辦法.照你所說,用了介片褲都會整濕地板,是嗎? 其實五,六十元一條都幾貴,用得著還好,用不著都幾'晒',我都係叫我表妹想一想先!thanks you!

首頁

尾頁

跳至