爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

你地喜歡去邊個商場?
排得耐唔耐?
入到去易唔易找位?

另外, 消費後(e.g. 餐飲)發單據, 手唔手鬆?

男爵府

回覆 howmuch 的帖子

圓方 - 唔洗點排, 消費$200泊4小時, 易揾位
海港城(唔係海運) - 多數要排幾架, 消費$800泊2小時, 有d餐廳問佢攞泊車單都比, 算易揾位

水晶宮

Streetboy 發表於 15-4-7 12:31
回覆 howmuch 的帖子

圓方 - 唔洗點排, 消費$200泊4小時, 易揾位

圓方 好抵喎

禁止訪問

回覆:商場泊車優惠

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

圓方, 不二之選, 假日好似係$400先有4小時。但平時$200就可以有4小時,又易泊。

圓方有分南北兩面停車場, 有時南面full咗, 保安員會截車唔俾入, 就要去北面。

子爵府

鑽石山荷里活廣場,成日做 promote', free 3 個鐘,呢兩個月係身分證號碼有 1,3 或4 就有。有時候係 show 某d主題相。不過唔知難唔難泊,因為我住附近,唔駛揸車去。
小朋友放暑假比平日更忙!

禁止訪問

大宅

回覆:商場泊車優惠

時代廣場在銅鑼湾,消費200蚊有3個鐘!

子爵府

回覆:heiheiada 的帖子

D人話繁忙時間出車要半小時

大宅

可參考:http://www.shopandpark.com/

用戶要求終止服務

引用:你地喜歡去邊個商場

原帖由 howmuch 於 15-04-07 發表

你地喜歡去邊個商場?
我住屯門,之前vcity食$100…free 3hrs(會員及食市另外多2hrs),不過4月剛加左要$200

公爵府

Langham d位好闊吾洗排

大宅

烈火羊太 發表於 15-4-9 11:28
可參考:http://www.shopandpark.com/
呢個APP, 唔係好UPDATE喎

男爵府

回覆 hin_w 的帖子

如果今年唔你2015, 而係2005佢咪update囉!

大宅

heiheiada 發表於 15-4-8 03:47
鑽石山荷里活廣場,成日做 promote', free 3 個鐘,呢兩個月係身分證號碼有 1,3 或4 就有。有時候係 show ...
OK 易泊

大宅

MEGABOX, WEEKEND排好耐先入到,
嘟完八達通仲要搵一輪先有位泊,
仲要一張$400單先免泊車, 唔俾夾單,
出車走又要塞一輪,
勁衰

荷里活廣場真係無得輸, 泊車優惠送俾你咁濟,
基本上唔消費都有3個鐘

大宅

japapa 發表於 15-4-13 15:53
絕對同意 ,暫時覺得荷里活最抵 ,基本都有 3 個鐘 ,
其他商場假日一般都要 300 - 600 元以上先有兩個至 三個鐘 .

子爵府

japapa 發表於 15-4-13 15:53

如果睇戲,可以去九展,兩張戲票 free 4個鐘,早場戲票 2D $40,3D $60/張。
星期一至五 消費滿 $50 ,星期六/日就消費滿 $100 free 1小時 。另消費滿 $200 free 2小時,可夾兩張收據。做 會員唔消費每日都可以 free 一小時。
不過,除左睇戲,就得間大嘅數字屋百貨,同埋時不時有開倉,冇咩好行。

小朋友放暑假比平日更忙!

水晶宮

Megbox 最唔想去, 原因上面有講, 排入場又亂, 成日有人尖隊.

大宅

heiheiada 發表於 15-4-13 16:22
如果睇戲,可以去九展,兩張戲票 free 4個鐘,早場戲票 2D $40,3D $60/張。
星期一至五 消費滿 $50 ,星 ...
九展衰在無咩好食

首頁

尾頁

跳至