親子旅遊

跳至

首頁
12345...8

尾頁

複式洋房

我經專業book, CX 8:00 早機,回程19:00。2大2小,7月尾出發,住6晚swissotel nankai advantage twin. 大約3萬2。我覺得ok.

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我經旅行社book package, 7月中, 坐CX住DAI-ICHI 6晚, 2大2小零晨機去, 1800機返, $23XXX.

但係我上CATHAY 網, 睇過買淨機票, 同一班機, 2大2小都要$22XXX. 所以真係唔識點樣可以慳錢BOOK.

大宅

回覆:sinsinma 的帖子

你可睇吓這个:airbnb。 我未book 過, 但現在睇緊, 8月尾去

大宅

熊貓BB 發表於 15-4-10 17:50
我左度右度,還是CX holiday book Fraser 早機去晚機返最抵...$23000 兩大一小住Fraser one bedroom apartm ...

BOOK 到FRASER 就好啦, 我8月尾FULL 哂啦!

男爵府

回覆:moniquechoy 的帖子

CX holiday 原本waiting,再回覆fully booked but Fraser said they have rooms available. 我自己跟fraser傾,做埋agent嗰份,Fraser 叫我叫CX holiday再send request and fraser accepted.😁

大宅

FRASER 報你幾多錢呀?

珍珠宮

引用:CX holiday 原本waiting,再回覆fully booke

原帖由 熊貓BB 於 15-04-11 發表
CX holiday 原本waiting,再回覆fully booked but Fraser said they have rooms available. 我自己跟fraser ...
how much per day?

珍珠宮

引用:CX holiday 原本waiting,再回覆fully booke

原帖由 熊貓BB 於 15-04-11 發表
CX holiday 原本waiting,再回覆fully booked but Fraser said they have rooms available. 我自己跟fraser ...
你email 佢

大宅

引用:我在網上check酒吧,好多熱門的酒店都只剩

原帖由 bkfans123 於 15-04-08 發表
我在網上check酒吧,好多熱門的酒店都只剩一兩間房,如經旅行社訂會吾會好難有房呢?謝

...
我未呀,機票昨晚先買,27/7,有無推介

大宅

引用:我7月頭去5日, book cx, 原先想等fan fare

原帖由 十五樓師奶 於 15-04-08 發表
我7月頭去5日, book cx, 原先想等fan fares, 但等唔到, 機票2人連雜費約9千,酒店經jalan訂平價酒店6xx一 ...
有無網址?

男爵府

回覆:moniquechoy 的帖子

FYI, direct rate from Fraser

12 July – 18 July

Room and Rate:

a. One Bedroom Executive: JPY 24,840 /night /room

b. One Bedroom Deluxe: JPY 22,680 /night /room

c. Studio Executive: JPY 19,440 /night /room
------------------------------
Room: One Bedroom Deluxe x 1 room

Rate: JPY 24,840 /night (16, 17, 20 Jul.), JPY 36,450 (18 Jul.), JPY 29,160 (19 Jul.),

男爵府

回覆:hippoo 的帖子

Yes, email to them directly

大宅

引用:

deleted

大宅

DJEY 發表於 15-4-11 11:48
我經專業book, CX 8:00 早機,回程19:00。2大2小,7月尾出發,住6晚swissotel nankai advantage twin. 大 ...
1 room ? 2Rooms?

公爵府

牛年勳章

去樂天試下搵心水酒店,

http://travel.rakuten.co.jp/
至於我和我家,我們必定事奉耶和華。(書24:15)

男爵府

回覆:Ellen 的帖子

水晶宮

回覆 BOYUBABY 的帖子

頭先睇到Weekly Green in Namba 有3, 4, 5 人房, 好似都OK , 而且都幾大. 你去睇吓可唔可以book到 2間5人房.

男爵府

回覆:AhiruNoPekk 的帖子

已full

子爵府

回覆:請問有無JM7月去大阪,宜家仲未訂酒店嫁?

我上兩星期都 confirm 哂, 8日搭express 住道頓堀 (經 EGL 訂,因為上網好多都無哂), 一大一細八日七夜$8900,中午去六點返

公爵府

引用:我上兩星期都 confirm 哂, 8日搭express

原帖由 babytai 於 15-04-12 發表
我上兩星期都 confirm 哂, 8日搭express 住道頓堀 (經 EGL 訂,因為上網好多都無哂), 一大一細八日七夜$89 ...
我經旅行社買,等緊confirm

首頁
12345...8

尾頁

跳至