親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:Quote:原帖由 yuki0120 於 15-04-13 發表我

原帖由 oralb 於 15-04-14 發表
我兩大兩小,住comfort 6 晚,坐hk express, 唔洗$14000
咁平,好抵喎,我剩係兩間cross 4晚房錢已經要$12000,我book一間單人房同一間大雙人房。

男爵府

引用:我一早買左機票, 8月尾去大阪8DAYS. 本來都

原帖由 moniquechoy 於 15-04-08 發表
我一早買左機票, 8月尾去大阪8DAYS. 本來都諗住慢慢BOOK 酒店. 點知新年去完泰國回來, 個個都話無房了, 我 ...
我book cross 1間雙人加1間單人 4晚 total $12××× 7月29日至8月2日 7月尾好多酒店都貴,cross算係比較冇咁貴同埋之前住過覺得唔錯。

男爵府

魅力王子 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

回覆:請問有無JM7月去大阪,宜家仲未訂酒店嫁?

我都7月中去,二大—小,坐廉航,訂了三晚民宿,只欠一晚酒店,因同行中,有7歲小朋友,但因撞正—本假期,所以很多满左,只剩下貴價酒店,但小朋友還要加$,不能免费,貴上貴,煩惱中,

大宅

引用:Quote:原帖由+kammielee+於+15-04-14+發表

原帖由 AhiruNoPekk 於 15-04-14 發表
你係咪經bookxxx.com 訂?取消要比手續費嗎?邊度係等二道?有冇link?
係,訂時候有寫明取消免費。我暫時訂咗十曰會改,因為想住白濱、京都未決定行程。不過平原因係房間內有廁所但無浴室,唔係個個接受到,我應該係早出晚歸,有兩個共用浴室,三個人重可以唔駛等咁耐沖涼所以我覺得ok。

侯爵府

回覆:moniquechoy 的帖子

請教:8月24或25出發去7日,2大1小 CX早去晚返package:
Swissotel $24xxx+tax
Vista/Cross $21xxx+tax

個價ok嗎?tks!!

大宅

pingu_k 發表於 15-4-15 11:43
請教:8月24或25出發去7日,2大1小 CX早去晚返package:

都差不多了. 機票兩大一小都成萬了. 而且現在SWISSOTEL 都唔平! 你仲唔快BOOK, 我諗會愈來愈貴!

侯爵府

引用:Quote:pingu_k 發表於 15-4-15 11:43 請教

原帖由 moniquechoy 於 15-04-15 發表
tks for your reply

大宅

BK Milk勳章

引用:請教:8月24或25出發去7日,2大1小+CX早

原帖由 pingu_k 於 15-04-15 發表
價錢ok
我淨7月尾機票CX都$16000(包tax)
酒店 vista 7晚要 $12600

大宅

BK Milk勳章

回覆:lenacheung 的帖子

請問有冇JM知 vista / cross 比較邊間好d?
價錢差不多!

大宅

pingu_k 發表於 15-4-15 11:43
請問係邊間的package? Thanks!

侯爵府

引用:Quote:原帖由 pingu_k 於 15-04-15 發表請

原帖由 lenacheung 於 15-04-15 發表
價錢ok
你book邊款房?好

大宅

lenacheung 發表於 15-4-15 16:01
請問有冇JM知 vista / cross 比較邊間好d?
價錢差不多!
其實兩間差不多, 一個在左, 一個在右. 不過入VISTA 條路, 就有幾間好似PUB 咁既店, 不過佢地唔會理你的. VISTA 就在激安附近, 若你訓唔著都有野行.

侯爵府

引用:Quote:pingu_k 發表於 15-4-15 11:43 請教

原帖由 AQMum 於 15-04-15 發表
請問係邊間的package? Thanks!
Wincastle! 其實這已是加了过千蚊一位surcharge的价,因平飛已冇哂,既然係咁,我決定改番早幾日出發,價$咁上下,但小朋友番黎可休息幾日先開學!

大宅

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+lenacheung+於+15-04-15+發表

你book邊款房?好
高級雙人房之嘛!
同最平雙人房差不多!
我係咪book貴左?
其他酒店都差不多💰
你有冇好介紹呀🙏

侯爵府

引用:Quote:原帖由 pingu_k 於 15-04-15 發表你b

高級雙人房之嘛!
同最平雙人房差不多!
我係咪book貴左?
你邊度book呢?我上agoda睇雙人房都係around $1100-1300左右,但你平均$1800—晚喎!

btw, agent通知番我,vista暑假個價貴左,$21xxx個價係以up to 6月份個價黎計但好奇怪,而家Vista個价係同Swissotel差不多!但一向睇agoda果d, Vista係同Cross差不多的…不過我想book Swissotel!

侯爵府

引用:Quote:原帖由 lenacheung 於 15-04-15 發表

你邊度book呢?我上agoda睇雙人房都係around $1100-1300左右,但你平均$1800—晚喎!

btw, agent通知番我 ...
補充:上面講$1100至$1300未包tax

侯爵府

引用:Quote:原帖由 pingu_k 於 15-04-15 發表請

價錢ok
你幾人去?

大宅

pingu_k 發表於 15-4-15 17:29
補充:上面講$1100至$1300未包tax

你幾號去先? 幾多人住呢?

SORRY 你們各位其實是否已問左AGENT, 覆實個價先在這裡研究呢? I MEAN 你地唔你淨睇佢地張價單已未問清楚. 因為張價單寫到最平個隻, 到你問時係已經無哂架嚠.

侯爵府

引用:Quote:pingu_k 發表於 15-4-15 17:29 補充

原帖由 moniquechoy 於 15-04-15 發表
係agent 報既價,但要做先知有冇房!

大宅

VISTA 真係加得太誇張, 我前年復活節, 一家三口, 正紅日, 有櫻花, 都是$1000 / 晚 (唔包早餐)

首頁

尾頁

跳至