自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓

引用:係咪真係爆走咁多野都未知損失幾多任佢講je

原帖由 nicolebean 於 15-04-08 發表
係咪真係爆走咁多野都未知
損失幾多任佢講je
x2

琥珀宮

2020勳章 2019新春慶豚圓

jolo 發表於 15-4-8 08:51
放咁多cash?平時做現金交易生意?

住公屋... 做現金交易生意, 一定的, 出入銀行, 易被政府檢視.

現在被人知, 政府會不會改樓?????
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

水晶宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

有朋友住公屋, 放左 40 萬在家, 佢話怕自己一下行先, 媽媽唔識去銀行攪手續,所以都特登話我地知,等到時可應變,好朋友都幫到手.
請不要點評我, 請不要跟我打招呼, 也不要給我發廣告, 一定會舉報, 請不要騷擾, 多謝合作。請不要點評我, 請不要跟我打招呼, 也不要給我發廣告, 一定會舉報, 請不要騷擾, 多謝合作。請不要點評我, 請不要跟我打招呼, 也不要給我發廣告, 一定會舉報, 請不要騷擾, 多謝合作。

複式洋房

回覆:公屋被爆!有幾爆?

係咪熟人做呀,唔係鬼知個單位咁疊水?

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆:我阿廉廉 的帖子

個人咁識選嚟爆屋

水晶宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:放咁多cash係屋企仲咩

原帖由 meowei 於 15-04-08 發表
放咁多cash係屋企仲咩
避開資產審查
長毛每月9萬都話資產未過額,個個月出糧,調晒d錢走

手無寸鐵學生???https://youtu.be/ZQfOfIAexzw
https://youtu.be/KSkZ3yEFQsw
暴徒圍毆市民 https://www.youtube.com/watch?v=X-rqpvHzk48
過百暴徒圍毆4個警察 https://www.youtube.com/watch?v=xJRszru0jYU

禁止訪問

水晶宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章

引用:如果係吹,吹到咁大有咩好處??

原帖由 diong 於 15-04-08 發表
如果係吹,吹到咁大有咩好處??
買左保險

超級版主

2020勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 夏天玩到顛

引用:咁白痴放現金響屋企

原帖由 球星媽咪 於 15-04-08 發表
咁白痴放現金響屋企
車或者呢d係碎銀架

侯爵府

2020勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

熟人做

子爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

可能做生意咪會有咁多cash

男爵府

被偷後就合資格,個賊助佢一把

baby_chu    發表於 15-4-8 09:13

侯爵府

DHA勳章

diong 發表於 15-4-8 08:22
保險

男爵府

抵佢死,呢d人,大有人在。

珍珠宮

2020勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

引用:如果係吹,吹到咁大有咩好處??

原帖由 diong 於 15-04-08 發表
保險囉! claim 唔足,報大條數收番3折都好丫!

水晶宮

哇、28就咁有米。隨時爆公屋多收穫過豪它。

男爵府

引用:Quote:原帖由 meowei 於 15-04-08 發表放咁

原帖由 MsBusy 於 15-04-08 發表
避開資產審查
長毛每月9萬都話資產未過額,個個月出糧,調晒d錢走
好似唔係喎
長毛係選之前已住緊公屋
選左之後交雙倍租,跟足程序喎

伯爵府

開心吸收勳章 環保接龍勳章

成世人慳埋的租金, 計落點止呢個數!!!

珍珠宮

球星媽咪 發表於 15-4-8 08:22
咁白痴放現金響屋企
放銀行會比政府查到嘛, 仲邊有得住公屋

翡翠宮

抵死

首頁
12345...11

尾頁

跳至