親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

abinayams 發表於 15-4-11 23:40
早上由酒店車往六福村,黃昏約定時間在門口等,車我地往誠品(自定的),佢地应該同六福村有联系,不用購票, ...
想要包車資料,thx

男爵府

請問六福是否有水上樂園?
唔玩機動遊戲,可否平d買動物園門票?
只玩動物園要幾多個鐘?

thx

男爵府

snoopychan13 發表於 15-4-12 15:27
回覆 yokeeland 的帖子

謝謝你的分享!我將會在六福村住一晚,下午1:30到。請問可以一日内玩哂六福村機動 ...
請問你係邊度訂六福村? 包門票嗎?

侯爵府

回覆:分享- 陽明山、六福村、兒童新樂園

小人國裡面嘅水樂園6月未開,要玩水呀?! 唔係咁清楚 如果搭公共車去小人國(去六福都一樣), 就搭台聯客運嘅5350線。松山機場開出,經忠孝個捷運。因為我住近西門同埋唔係旺季,我去咗景安捷運個站度搭,景安得一個出口,面向出口轉左,唔過馬路再轉左直行幾步就見到5350線個站。呢個係市區尾站,旺季呢度上車就會擔心冇位坐要等下一班。上車時同司機講去小人國(或者六福村), 咁就會係中轉站叫你落車買票再上返原車。架車係會先停小人國,後六福村。
台聯客運:www.e-go.com.tw

禁止訪問

回覆:分享- 陽明山、六福村、兒童新樂園

大宅

回覆 Linlandma 的帖子

根據官網,有1-3號遊戲可以玩。另外可以去室內遊戲區球池區、滑梯區和沙坑區。

如果小朋友咁細,其實去動物園可能比較合適。

大宅

回覆 babycute2009 的帖子

六福係一個入場門票,冇得只賣動物園區。加上動物園區其實好細,兩個鐘度都玩完行完。

複式洋房

回覆 pat614 的帖子

問左六福莊可以才安排車,由桃園機場到飯店安排福斯9人座,車程約40分鐘費用$1800 Net /每趟

從關西六福莊到西門町飯店可以代安排福斯9人座,約1小時車程費用$2000 Net /每趟

4大1小價錢ok嗎?

請問是否由六福莊安排車?如何約?

伯爵府

引用:回覆 pat614 的帖子問左六福莊可以才安排車

原帖由 yeekuk 於 15-06-12 發表
回覆 pat614 的帖子

問左六福莊可以才安排車,由桃園機場到飯店安排福斯9人座,車程約40分鐘費用$1800 Net ...
直接出電郵比6福莊, 但最後我搵到台灣同學, 佢有朋友做lei d, 走4轉9000台幣都5算貴

洋房

abinayams 發表於 15-4-11 23:40
早上由酒店車往六福村,黃昏約定時間在門口等,車我地往誠品(自定的),佢地应該同六福村有联系,不用購票, ...
可否PM包車資料..THX

複式洋房

引用:Quote:wkymama+發表於+15-4-8+16:30+是否出

原帖由 abinayams 於 15-04-10 發表
我剛剛去完六福村,四大二小,入場費加七人車接送,還連埋保險,收5千幾台幣,我覺得幾抵,因正價一個成人 ...
可否pm我预訂方式,thx

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

想問一下兒童新樂園有冇放行李箱的LOCKER?

大宅

回覆 melodynwy 的帖子

• 園區設置4處置物櫃,提供遊客付費存放物品。
  • 置物櫃尺寸(寬*高*深)與費用:40*35*60公分(20元/24小時)及40*60*90公分(40元/24小時)。

詳情可以睇佢地官網
http://www.tcap.taipei/ct.asp?xItem=81666356&CtNode=72282&mp=122037

子爵府

好媽媽勳章

引用:早上由酒店車往六福村,黃昏約定時間在門口

原帖由 abinayams 於 15-04-11 發表
可以pm俾我嗎?

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

yokeeland 發表於 15-7-2 12:05

普通28吋的(喼),咪放唔落?

大宅

我上次冇用LOCKER。不如你SEND個EMAIL去問佢地,睇下有乜野安排。

大宅

可否pm司機資料?謝謝

大宅

回覆 abinayams 的帖子

pm 我吖唔該晒

大宅

引用:早上由酒店車往六福村,黃昏約定時間在門口

原帖由 abinayams 於 15-04-11 發表
可否pm相關資料?謝謝你。

大宅

好媽媽勳章

回覆:abinayams 的帖子

麻煩可share 台北包車公司連六福入場?Thx!!

首頁

尾頁

跳至