影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:Quote:原帖由 Sumyeema1 於 15-04-14 發表

原帖由 Sumyeema1 於 15-04-15 發表
見到有 16 集啦……一陣睇
韓代表係廁格換衫果幕,笑到噴水……换套衫,成頭汗……

代表做咗爺爺,但身型唔錯

有個位唔明,秘書姐姐同寅相講咗咩?令佢同徐春都好不滿韓代表? 有冇人解說下?

大宅

回覆:點解無人提\\\"聽到傳聞\\\"呢套韓劇

我見到黎度推介, 開左黎睇 開左三日煲到第8集 。停唔到 ,好睇。之前未有睇過李準同高雅星 ,兩個表現都好好 ,高雅星好自然不做作,睇得好舒服。

男爵府

引用:Quote:原帖由 Sumyeema1 於 15-04-15 發表

原帖由 Sumyeema1 於 15-04-15 發表
韓代表係廁格換衫果幕,笑到噴水……换套衫,成頭汗……
我估係講左佢老豆律師樓做既衰野, 即係專幫大集團,打擊工會幫無良顧主。

睇見老爺笑死又激死, 期待下星期點踢爆, 不過可能好似劇名, 一味係傳聞, 除當事人其他人唔會知真相。

伯爵府

非常好睇,劇情有趣,配樂一流,可惜無得下載,要即時睇

珍珠宮

虎到金來勳章

好推介

象牙宮

2024年龍年勳章

啱啱睇咗 17 集……哇,D流言蜚語傳得好快……全世界都知代表精神出軌,阿夫人呢招“孤獨咒”,好掂下……激到代表軋軋跳……

期待今晚開戰

話時話,李準好鬼似後生時的洗米華……

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:啱啱睇咗 17 集……哇,D流言蜚語傳得好快

原帖由 Sumyeema1 於 15-04-21 發表
啱啱睇咗 17 集……哇,D流言蜚語傳得好快……全世界都知代表精神出軌,阿夫人呢招“孤獨咒”,好掂下…… ...
仲有冇人睇呢套呀?

寅相終於反抗爸爸……估唔到有錢人的煩惱係,想趕個仔出門都受法例限制……

今集好喜歡梁秘書,扶助韓代表三十年,話自佢口中講出來,永遠大方得體,一個假笑、每一個眼神,都是戲……

象牙宮

2024年龍年勳章

呢套完全唔係【繼承者】果D灰姑娘嫁入豪門劇情,可能啱韓國人口味,入選百賞大獎名單……大部分演員都各有特色,fit 晒劇情要求,選角掂!

男爵府

引用:Quote:原帖由 Sumyeema1 於 15-04-21 發表

原帖由 Sumyeema1 於 15-04-28 發表
仲有冇人睇呢套呀?

寅相終於反抗爸爸……估唔到有錢人的煩惱係,想趕個仔出門都受法例限制……
梗有。 等睇下集兩個女人點攪。 我覺得阿媽會反擊。

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:Quote:原帖由 Sumyeema1 於 15-04-28 發表

原帖由 sambb 於 15-04-28 發表
兩個女人仔大女大 (戲中),但都 keep 個好好,着衫靚……

下集應該精彩……

珍珠宮

虎到金來勳章

做有錢人心抱真係好難, 樣樣都要計住晒

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:Quote:原帖由 Sumyeema1 於 15-04-28 發表

原帖由 sambb 於 15-04-28 發表
你睇咗未?

伯爵府

韓劇近期佳作

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

0甘多JM 推介, 今晚開...

男爵府

引用:Quote:原帖由 sambb 於 15-04-28 發表梗有

原帖由 Sumyeema1 於 15-04-29 發表
你睇咗未?
今個星期呢兩集正 真係頂唔順呢兩公婆。 阿皇后邊似皇后, 少少事喊哂口。 估唔到咁多人都係簽呢份約, 講真一般人邊識咁多, 又係由阿嫲果陣做落。

今次新袍冤枉啲, 佢只係改變家庭既導火線。果兩公婆都傻既, 點會咁容易趕佢走, 除非唔怕攪大件事。

最可疑既係家姐男朋友, 究竟佢係咪單純想做正義律師?

最衰又無預告, 又要等1星期。

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:Quote:原帖由 Sumyeema1 於 15-04-29 發表

原帖由 sambb 於 15-05-06 發表
今個星期呢兩集正 真係頂唔順呢兩公婆。 阿皇后邊似皇后, 少少事喊哂口。 估唔到咁多人都係 ...
追緊套大陸劇,今個星期果兩集仲未睇……

打官司果度我有D亂……家姐個男友好大野心,唔知佢想點,佢同家姐都唔知係咪俾面老細而玩玩下……

大宅

個老爺有d 似林海峰。
而家追到 第13集, 有 d 吾系好明個秘書小姐同徐春叔叔攪緊咩,有冇 jm 可解釋一下?

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:個老爺有d 似林海峰。而家追到 第13集, 有

原帖由 WING1004 於 15-05-17 發表
個老爺有d 似林海峰。
而家追到 第13集, 有 d 吾系好明個秘書小姐同徐春叔叔攪緊咩,有冇 jm 可解釋一下? ...
秘書小姐哥哥同徐春叔是舊同事……

兩人舊公司走法律 la 賠償,韓松是走法律 la 律師樓……

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:Quote:原帖由 WING1004 於 15-05-17 發表個

原帖由 Sumyeema1 於 15-05-17 發表
秘書小姐哥哥同徐春叔是舊同事……

兩人舊公司走法律 la 賠償,韓松是走法律 la 律師樓……
走法律 la 唔賠償

大宅

明白了, 徐春越來越叻暗幫佢家姐挽回面子, 呢套越睇越好睇, 節奏都加快了, 有d 情節令人回心微笑

首頁

尾頁

跳至