網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

之前係街邊D promoter 推廣的花灑頭檔買左個花灑套裝, 要成$100

點知淘寶咁平, 唉 ~~~~

下次見到呢d檔唔好咁衝動就買!

尚动负离子托玛琳淋浴喷头软管透明卫浴包增压花洒手持节水邮莲蓬
http://detail.tmall.com/item.htm?spm=a230r.1.14.21.JvqeDU&id=41465629334&ns=1&_u=amapkkdd05&abbucket=17

不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:街邊成日推廣的花灑頭

平咁多

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

sherryyeung 發表於 15-4-10 15:35
之前係街邊D promoter 推廣的花灑頭檔買左個花灑套裝, 要成$100

我淘過,
係好好用,
只係無得調出水位置啫

花花真美好!

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我媽咪最鍾意響呢啲吹水檔買好多淘寶貨。唉!

我都被迫用緊呢舊花灑頭

今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

屋企都係用陶寶貨.sorry 係無得較輕重的.............記錯左..唔使20元.

sherryyeung    發表於 15-4-10 22:00
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

珍珠宮

15週年勳章

我都係街邊買過好用, 再淘返兩個

伯爵府

想問實安裝到?standard size?

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

ANN222 發表於 15-4-10 21:22
想問實安裝到?standard size?
YES, 扭入喉頭就得
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

侯爵府

好媽媽勳章

用緊,好用呀!

湊3個真係好辛苦!希望個個快高長大、身體健康![color=DarkOrchid]

男爵府

好媽媽勳章

之前呢度有帖推介一個花灑頭好似18人仔,話超好用又慳水,我淘左一個俾99,但唔知佢用緊未

男爵府

今日去實惠睇, 雜乜都五十幾, 靚既百五以上, 都係淘寶算
就注定會失敗。

男爵府

睇中呢個:

超强手持增压花洒淋浴喷头加压淋雨单头莲蓬头热水器花洒软管套装
http://item.taobao.com/item.htm? ... ;abbucket=13#detail

或:
柯力健卫浴增压淋浴喷头热水器手持节水淋雨花洒软管莲蓬头套装
http://detail.tmall.com/item.htm ... dea&abbucket=13
就注定會失敗。

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

sherryyeung 發表於 15-4-10 22:11
睇中呢個:

超强手持增压花洒淋浴喷头加压淋雨单头莲蓬头热水器花洒软管套装
嘩............5.80元, 買來做 spare 都抵呀.

我買左條pvc花灑喉,好襟用 http://detail.tmall.com/item.htm?id=39635032231&spm=a1z09.2.9.30.KOY3Ad&_u=ak8g5sd66a7

我之前用金屬喉, 通常唔夠 3 個月就玩完。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

公爵府

收藏先.我早前剛淘左條花灑喉回來換 RMB$14.9, 買回來覺得質料有點單薄, 換上了都合用, . 再出街睇下, 香港賣的花灑喉$44-64 都是一樣咁單薄的. 這些東西, 都是淘回來抵D.

子爵府

好媽媽勳章

請問好用嗎?水力夠唔夠?有無水壓問題?

謝!

子爵府

好媽媽勳章

andyman 發表於 15-4-10 20:37
屋企都係用陶寶貨.有得較大細水.唔使20元.

謝!

翡翠宮

mickychow 發表於 15-4-11 12:01

謝!

sorry 係無得較輕重的.............記錯左.

我用中央熱水爐, 唔會影響水壓。

子爵府

好媽媽勳章

andyman 發表於 15-4-11 12:24
好大力架, 我較番細少少, 打落來冇咁痛.............
咁我都買嚟試吓先,可否share line?

謝!

翡翠宮

mickychow 發表於 15-4-11 12:37
咁我都買嚟試吓先,可否share line?

http://detail.tmall.com/item.htm?id=37249068535&spm=a1z09.2.9.13.PjFlD8&_u=bk8g5sd554f

sorry 係無得較輕重的.............記錯左.

男爵府

拍左呢兩個,免運費,好期待!

就注定會失敗。

首頁

尾頁

跳至