自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

from FB:
每次落雨個個都會守規地企係海寶廣記門外候車,前面两個
茂李扮晒嘢唔知,擔住遮打幾個人尖走到站頭企,同大陸同
胞無咩分别,唔識排隊,只會插人隊!

(無帶遮既人自覺得自己在舖頭門口排隊, 有帶遮既人去排站前條隊, 跟住俾人放上網批判)

PAT紅色係我加既, 費事見樣啦!!

侯爵府

引用:from FB: 每次落雨個個都會守規地企係海寶

原帖由 goo_littlebb 於 15-04-11 發表
from FB:
每次落雨個個都會守規地企係海寶廣記門外候車,前面两個
茂李扮晒嘢唔知,擔住遮打幾個人尖走到 ...
你講得啱

侯爵府

回覆:from FB: 又係評理post, 大家點睇

調轉有個b6企係有盖地方,話自己排緊隊,肯定又俾人鬧爆

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

子爵府

我覺得佢冒住雨都企出去排隊,抵比佢啦

Btw真係冇邊個岩,同錯

lilylily107    發表於 15-4-11 11:35
我愛我個囝,愛到變做鬼..

子爵府

甘個站係係嗰到喎,鬼知你排咩我覺得咻d人冇錯

禁止訪問

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

回覆:from FB: 又係評理post, 大家點睇?

要排隊當然要係個站排啦!係你自己無帶傘走埋一邊關人咩事?如果唔係經常搭開既人唔知好正常喎~
講真,咁樣無得好嘈囉

fanny3315    發表於 15-4-11 13:09
tsung    發表於 15-4-11 12:41
808280    發表於 15-4-11 11:34
laiyuen    發表於 15-4-11 10:19

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

水晶宮

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:goo_littlebb 的帖子

排隊緊係係站頭排架啦!企咁遠鬼知你排隊咩

禁止訪問

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

meimei11 發表於 15-4-11 10:11
果樣係背脊?

好驚喎
側面呀

公爵府

回覆:from FB: 又係評理post, 大家點睇?

我覺得排喺站牌前無錯喎,鬼知你企後面商場門口係排緊隊咩,自己企去後面可以怪邊個喎,咁唔通每次排隊前都要問晒成條街d人係咪排緊隊咩,咁樣都要俾人放上fb批判真係好慘囉

大宅

我好衰,就算我知我都會照排巴士站個位,咁個站喺嗰度丫麻,你避雨係你嘅事

fanny3315    發表於 15-4-11 13:26
baby_chu    發表於 15-4-11 12:55
小小魚媽    發表於 15-4-11 12:39
熱狗媽    發表於 15-4-11 12:20

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

唔搭開唔知"規矩"個喎,企咁遠點知排緊。

翡翠宮

KAHOI 發表於 15-4-11 10:20
排隊緊係係站頭排架啦!企咁遠鬼知你排隊咩
所以FB 出POST條友已經潛哂水.
如果俾佢o岩, 下次我可以話自己o係舖入面食住飯排隊

baby_chu    發表於 15-4-11 12:56

翡翠宮

mrsw 發表於 15-4-11 10:22
我好衰,就算我知我都會照排巴士站個位,咁個站喺嗰度丫麻,你避雨係你嘅事

...
me too!! 明知你唔想淋雨企入面, 我都會照排站前個位.

伯爵府

引用:我覺得排喺站牌前無錯喎,鬼知你企後面商場

原帖由 laiyuen 於 15-04-11 發表
我覺得排喺站牌前無錯喎,鬼知你企後面商場門口係排緊隊咩,自己企去後面可以怪邊個喎,咁唔通每次排隊前都 ...
agree

(ง •̀_•́)ง 漫漫長路, 加油

首頁

尾頁

跳至