親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:$3000 大板

咁新年初三去名古屋四大一细12860平嗎?

大宅

回覆 Tomatofong 的帖子

計唔計埋hotel?

大宅

不計

大宅

引用:回覆 Tomatofong 的帖子計唔計埋hotel

原帖由 Katycheung1111 於 15-04-16 發表
回覆 Tomatofong 的帖子

計唔計埋hotel?
未計

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

1/1 可以去outlet 啦 出面好多舖唔開架

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:咁新年初三去名古屋四大一细12860平嗎?

原帖由 Tomatofong 於 15-04-16 發表
咁新年初三去名古屋四大一细12860平嗎?
快運? 行李呢? 叫平啦

大宅

引用:Quote:原帖由 Tomatofong 於 15-04-16 發表

原帖由 TMC3012 於 15-04-16 發表
快運? 行李呢? 叫平啦
係hk express,全部了,但留了回程劃位

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:回覆 雪莉姐姐 的帖子其實我唔知hk express

原帖由 Katycheung1111 於 15-04-16 發表
回覆 雪莉姐姐 的帖子

其實我唔知hk express 過往既價錢係點
樓主,應該比你男友睇下

【on.cc 東網專訊】 國泰航空一架由香港經台北前往東京成田的客機,今日(16日)因引擎發生故障,須緊急降落日本成田機場。事發日本時間周四下午4時40分,涉事的是國泰編號CX450的波音777客機,由香港起飛後短暫停留台北,再飛往日本成田機場。但客機途中引擎發生故障,由於情況危急,須緊急降落。涉事客機終在約10分鐘後,安全抵達成田機場。

國泰發言人解釋,該航班由於其中一引擎出現技術問題,作為預防性措施,機師通知航空交通管制有關問題,並根據標準運作程序要求優先降落。航班於當地時間下午4時55分安全降落東京成田國際機場,所有乘客及機組人員亦如常下機。

發言人又指,該航班共有304名乘客及17名機組人員,所有乘客及機組人員的安全均沒有受影響,客機已完成所需的檢查及維修,並將繼續運作其他航班。

首頁

尾頁

跳至