媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 澳門媽媽請入黎

pinky..我之前去影果度...都係36張相喎..不過就10幾個做型囉...我覺得差唔多啦..你果位36張相但係得3個造型...一個造型成12張相...要咁多黎做乜??我情願要多幾個造型...佢得3個造型..咪即係差唔多只係淨影相..比10幾個造型既..做少好多野嘛^^

11月後都好丫..因為我想係bb 2歲時再影..不過諗住如果有人陪就早幾個月影咋

別墅

pinky~
係呀bb真係大左好多,3個月喇,但係未識轉身,我就反轉佢扮下烏龜仔 :lol:
我老公就叫我去大間d既藥房,不過我買開果間藥房都係老字號,bb飲左幾個月都好地地,佢話奶粉全都係香港返既,所以會貴d,我諗太平既話就信唔過丫~

珊瑚宮

hellomeimei...貴d即係幾錢丫??

駿駿食d奶粉..係婆婆每個星期係香港既屈xx或萬xx度買架...哈..哈...因為我見我屋企附近d超市同藥房都好貴...成150一罐(仔仔食緊stage 3)但係香港只係貴120左右之嘛

伯爵府

月希.....
咁即係哥間baby house好d囉,但價錢方面好似貴佢成倍幾呀,係唔係呀?
或者十一月份我都唔知去唔去到hk,因為我預約在十一月幾,但出碼証件都要等成十二月份,都係到時先算啦.

伯爵府

係啦,你地有沒有用過那隻''金剛2000''呀,好似用來驅蟲,驅蚊囉,唔知得唔得呢 ?
仲有隻crest美白牙貼唔知係唔係真係美白到呢?

珊瑚宮

pinky..我覺得babyhouse抵d囉..因為你同bb影相..係想佢多d造型..多d得意樣架嘛..如果36張相..得3個造型喎..其實一個造型影唔影到12張相丫??影到都會有好多相似既動作..而且依d..多數係..你係佢影樓都睇幾睇..先發覺..3個造型太少..想影多幾個造型....咁比你影2set相係多囉70幾張但係都係得6個造型....咁如果計影多造型既話..一定係babyhouse抵囉..因為我影左10個造型都係760...不過每個造型得2,3張相囉..

自己擇..要多相少造型定少相多造型囉

伯爵府

up~~~~~~

珊瑚宮

做乜無端端up佢上黎?我地唔係過左檔呢咩?

伯爵府

我想看返d媽咪話入學既野,怕呢個檔會miss嘛~~

珊瑚宮

係喎..你囡囡係咪要讀幼稚園架啦?

伯爵府

係r.....
出年要報名架啦,現在做下準備嘛~~~~

珊瑚宮

咁咪成3歲半先入k1囉??我都想出年比駿駿入幼稚園啦..

伯爵府

YES~~~~~~

首頁

尾頁

跳至