自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

晚上帶呀女(9歲)去食飯,有對男女坐對面。佢地食完講講下野無啦啦响呀女面前輕咀一野,呀女已望住。我即和她說話想引開呀女視線,而且同呀女講走人。點知兩條友講講下野又再來,呢次重來個濕吻,其實我睇唔到,係我地走咗之後呀女話俾我知,佢話佢地吻到流咗d口水落個女仔件衫度,呀女講完重作嘔。話佢地好核凸。

男爵府

回覆:晚上在希x食飯看到嘔心場面

點解濕吻可以流口水......

R.Lau    發表於 15-4-15 23:58

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

輕吻、濕吻都唔核突
核突在流口水

大宅

好媽媽勳章

大家把食物互餵!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

siuballball 發表於 15-4-15 23:45
點解濕吻可以流口水......
我都唔知,因為見到佢地有所動作已經唔想望,叫呀女攞野走,見到呀女定晒格望著佢地,我即刻拍佢,叫佢走,我一眼都冇望過佢地。

子爵府

錫到流口水,好核突但係好好笑喎

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

鍚到流口水,即係唔識鍚啦,仲好意思當眾表演

侯爵府

我覺得無乜野

leetai    發表於 15-4-16 00:22

伯爵府

引用:錫到流口水,好核突但係好好笑喎

原帖由 MMQ 於 15-04-15 發表
錫到流口水,好核突但係好好笑喎
可能其中一個喺無牙架

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

呀女已經係比較早熟,重要俾佢睇到咁近距離嘅現場表演,我當時真係覺得好無奈。

公爵府

錫到流口水,見到都想嘔

侯爵府

adaho123456 發表於 15-4-15 23:43
晚上帶呀女(9歲)去食飯,有對男女坐對面。佢地食完講講下野無啦啦响呀女面前輕咀一野,呀女已望住。我即 ...
咁咪可以順便教下你亞女囉

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

咁都得

大宅

good chance to educate ur daughter

首頁

尾頁

跳至