親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章

暑假會一家大細,有老有嫩去首爾,請問有沒有當地比較不錯的local tour 介紹?

侯爵府

好媽媽勳章

回覆:首爾local tour

我覺得hehaseoul 唔錯有自己細麵包車,自己帶團,有廣東話或韓籍講普通話導遊,不過團種類少

你可以睇下莎拉韓情有個6色沙拉團去好多地方,幾好

學聯同travel fever 喺香港報名同過數,再交俾嗰邊旅行社group 嚟做

另外sa tour 都有1day

AK+BB    發表於 15-4-16 10:59

大宅

jutau 發表於 15-4-16 08:40
我覺得hehaseoul 唔錯有自己細麵包車,自己帶團,有廣東話或韓籍講普通話導遊,不過團種類少

你可以睇下莎 ...
學聯--我上個星期JOIN咗個士多啤利/RAILBIKE/OUTLET 1天團, $350/人, 領隊係香港人.

子爵府

引用:Quote:jutau+發表於+15-4-16+08:40+我覺得h

原帖由 august19 於 15-04-16 發表
學聯--我上個星期JOIN咗個士多啤利/RAILBIKE/OUTLET 1天團, $350/人, 領隊係香港人.
...
請問有冇資料

珊瑚宮

引用:Quote:jutau 發表於 15-4-16 08:40 我覺得h

原帖由 august19 於 15-04-16 發表
...
你學聯領隊是\"teddy\"

水晶宮

回覆:ho_mama 的帖子

我7月頭去都睇緊資料,朋友身在首爾今日join local tour, 等佢分享。

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

大宅

lo913 發表於 15-4-16 18:30
請問有冇資料
http://www.hkst.com/fileshow.asp?id=4970

大宅

12312 發表於 15-4-16 19:45
你學聯領隊是\"teddy\"
好似叫 GORDEN,

首頁

尾頁

跳至