自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

如題, 請問邊度可幫忙? 地鐵站內的補鞋店有嗎? Thanks!

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

街巿入面有d鋪有, 個老闆免費幫我

wcpcelia    發表於 15-4-16 10:21
你若盛開, 蝴蝶便來!

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

超級特務 發表於 15-4-16 10:06
街巿入面有d鋪有, 個老闆免費幫我
咁好嘅, 請問係買乜野嘅鋪?

大宅

引用:如題,+請問邊度可幫忙?++地鐵站內的補鞋店

原帖由 991129 於 15-04-16 發表
如題, 請問邊度可幫忙? 地鐵站內的補鞋店有嗎? Thanks!
我在$12店買過1pack工具用作皮帶打孔用。

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

991129 發表於 15-4-16 10:08
咁好嘅, 請問係買乜野嘅鋪?
有賣手袋, 皮帶既, 就一定有個打窿機架啦
你若盛開, 蝴蝶便來!

水晶宮

lakesilver 發表於 15-4-16 10:10
我在$12店買過1pack工具用作皮帶打孔用。
咁我去睇吓先, thanks!

水晶宮

超級特務 發表於 15-4-16 10:11
有賣手袋, 皮帶既, 就一定有個打窿機架啦
謝謝, 我都試吓去街市搵吓先!

伯爵府

15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 BK猜猜猜慶中秋

991129 發表於 15-4-16 10:04

yahoo團購-百貨有得賣.
其實,只要屋企有鎚同釘(釘個直徑同個皮帶孔一樣大)就可以打孔.

水晶宮

Radar 發表於 15-4-16 10:26
yahoo團購-百貨有得賣.
其實,只要屋企有鎚同釘(釘個直徑同個皮帶孔一樣大)就可以打孔.
...
我驚打得好樣衰

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

G2000有

男爵府

一般補鞋檔都有得打

水晶宮

sasa0208 發表於 15-4-16 10:30
G2000有
謝謝, 不過要幫襯買野...

其實我條belt係馬莎買, 如果咁, 我試吓直接問吓馬莎可唔可以幫我整!

水晶宮

GRANDGRANDMA 發表於 15-4-16 10:33
一般補鞋檔都有得打
我都估一般補鞋店應該有

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

991129 發表於 15-4-16 10:34
謝謝, 不過要幫襯買野...

其實我條belt係馬莎買, 如果咁, 我試吓直接問吓馬莎可唔可以幫我整!
係......去返買果度應該有得打

991129    發表於 15-4-16 10:42

首頁

尾頁

跳至