跳至

首頁

尾頁

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 畀面勳章

如題,THX.

子爵府

親子王國15週年勳章

見到 chatswood 有個唐人街招 $50/hour,好唔好就唔清楚。

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 畀面勳章

引用:見到 chatswood 有個唐人街招 $50/hour,

原帖由 Lower_Primary 於 15-04-17 發表
見到 chatswood 有個唐人街招 $50/hour,好唔好就唔清楚。
THX,咁比較下,我見60/hr就貴。

公爵府

引用:Quote:原帖由 Lower_Primary 於 15-04-17

原帖由 LilianLegend 於 15-04-17 發表
THX,咁比較下,我見60/hr就貴。
最緊要系安全,同教得好。最怕教得唔好,兼且“dum”你钟。

Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

男爵府

Mrs.Kangaroo 發表於 15-4-18 07:20
最緊要系安全,同教得好。最怕教得唔好,兼且“dum”你钟。

同意,我之前學車,第一次係個上海婆,收50文一個鐘,我上左兩次,麼都學吾到,淨係要我“找感覺”,佢就感覺好好咯,“dum"鐘有錢收

之後我跟個香港師傅,每一堂都有野學到,貴左,60文一堂,我學到順利考牌成功
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

hk_woman68 發表於 15-4-18 18:46
同意,我之前學車,第一次係個上海婆,收50文一個鐘,我上左兩次,麼都學吾到,淨係要我“找感覺”,佢就 ...
若妳師傅在墨爾本,可否私訊師傅資料給我,謝謝!

男爵府

引用:Quote:hk_woman68 發表於 15-4-18 18:46 同

原帖由 bread 於 15-04-18 發表

I am in queensland, 佢退休吾做啦,之前介紹過朋友去, 佢話退休吾做了,車都賣埋咯

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

別墅

引用:Quote:hk_woman68+發表於+15-4-18+18:46+同

原帖由 bread 於 15-04-18 發表
有沒有人可以介紹sydbey師父?個女要學車、唔該曬👍🏻

大宅

引用:Quote:原帖由 bread 於 15-04-18 發表若妳

原帖由 楽家豆豆 於 15-06-02 發表
你住邊?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章

楽家豆豆 發表於 15-6-2 16:18
南區一帶 Hurstville , Rockdale, Padstow, riverwood, Beverly Hill 啱唔啱?

師父可英語粵語.

子爵府

DHA勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

回覆:請問而家一般教車師傅收幾錢一個鐘?

我果個$70 個半鐘,佢一般收$65 個半鐘的,但我住得較遠,所以佢多收我$5。
師傅好有耐性、圖文並茂,勁熟考試路缐同操練路試技巧,完全無Dum波鐘,佢都係bk mama介紹比我的

複式洋房

回覆:mrshearn 的帖子

你師傅如在 QLD,可 pm 資料給我,謝

大宅

我也要學車,在chatswood, 可否recommend 師父予我!thx

別墅

回覆:leegbd 的帖子

Eastern sub... Kingsford 、randwick city 都0k

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章

楽家豆豆 發表於 15-6-4 12:24
Eastern sub... Kingsford 、randwick city 都0k
東區個路試好難考喎.

別墅

引用:Quote:楽家豆豆+發表於+15-6-4+12:24+Easte

原帖由 wiiabcd 於 15-06-04 發表
東區個路試好難考喎.
Really?? 咁點好?報city得唔得呢

伯爵府

楽家豆豆 發表於 15-6-5 14:22
city 根本冇得考,

以前 D 人會揀 five dock, 但今年7-8月都close 咗呢個區喇.

大宅

引用:Quote:原帖由 wiiabcd 於 15-06-04 發表東

原帖由 楽家豆豆 於 15-06-05 發表
我識人住東區報botany考

別墅

引用:Quote:楽家豆豆+發表於+15-6-5+14:22+Reall

原帖由 wiiabcd 於 15-06-05 發表
city 根本冇得考,

以前 D 人會揀 five dock, 但今年7-8月都close 咗呢個區喇.
咁報邊區easy D呢?Eastern sub 係山路多?

複式洋房

回覆:請問而家一般教車師傅收幾錢一個鐘?

我住Greystanes,都想揾師傅學,有冇師傅介紹?

首頁

尾頁

跳至