親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

請問各JM有沒有東京新宿5-7人住的民宿介紹?THX.

男爵府

引用:請問各JM有沒有東京新宿5-7人住的民宿介紹

原帖由 jpangel 於 15-04-18 發表
請問各JM有沒有東京新宿5-7人住的民宿介紹?THX.
幫屋企人訂,可能訂呢間
8個人,3晚,先至52xx, 仲可以減優惠劵。。。
不過仲睇緊,等佢地定埋行程就book

男爵府

回覆:民宿

係 airbnb 的

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 hochiuwing 的帖子

THX.

大宅

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 jpangel 於 15-04-18 發表請

原帖由 hochiuwing 於 15-04-18 發表
幫屋企人訂,可能訂呢間
8個人,3晚,先至52xx, 仲可以減優惠劵。。。
不過仲睇緊,等佢地定埋行程就book
請問經airbnb訂民宿5歲小孩要當一人收費嗎?thx

珍珠宮

引用:係 airbnb 的

原帖由 hochiuwing 於 15-04-18 發表
係 airbnb 的
May i ask how u can complete the registration in this website? I have uploaded my paasport to verify my identity but still cant furfill. Can u pls advise me? Thank u

男爵府

引用:Quote:原帖由 hochiuwing 於 15-04-18 發表

原帖由 可愛教主2 於 15-04-19 發表
May i ask how u can complete the registration in this website? I have uploaded my paasport to verify ...
唔使架喎,你或者試吓用呢條link

只要通過Airbnb旅行,即可獲得$194旅行基金! https://www.airbnb.com.hk/c/mchan555?s=12

只需填基本資料就得喇!

男爵府

引用:Quote:原帖由 hochiuwing 於 15-04-18 發表

原帖由 winnieong 於 15-04-18 發表
請問經airbnb訂民宿5歲小孩要當一人收費嗎?thx
最好直接問問host, 有朋友啱啱去完檳城,原本間屋只係for8 人,但佢地11大大細細,屋主話得,唔使額外收費,間屋超大,幾千尺,先至係2千幾一晚,11個人,平均每人先係200

首頁

尾頁

跳至