自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

醒目開學勳章

引用:有加,好耐以前有過新聞閉門失竊(真假都應

原帖由 DoReMi媽媽 於 15-04-21 發表
有加,好耐以前有過新聞閉門失竊(真假都應該查唔到吧?),自始我加咗鎖。 ...
唔係掛?但鎖仔一剪就爛,好似起唔到咩作用

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章 DHA勳章

我有加
主 賜 平 安

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

fundfund 發表於 15-4-21 10:56
我個細箱要$1200/年
咁貴, 我個好似5,6百蚊喎

伯爵府

BK Milk勳章

引用:我自己有加個鎖仔的

原帖由 happy2115 於 15-04-21 發表
我自己有加個鎖仔的

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

fundfund 發表於 15-4-21 10:58
唔係掛?但鎖仔一剪就爛,好似起唔到咩作用
取易不取難,冇加鎖,失竊可能係自己記錯,有加鎖爛鎖頭甚至冇咗鎖頭,肯定有問題吧?我自己都唔太記得保險箱內有幾多嘢,加鎖對我嚟講係有用。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

伊芙蓮 發表於 15-4-21 10:30

幾年都無開過
我都係

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

no extra lock

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 BK Milk勳章

有環既咩? 唔覺添

別墅

引用:有環既咩

原帖由 mrsmacaroon 於 15-04-21 發表
有環既咩? 唔覺添
我都係冇留意到有個環

男爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

我都冇為意添

水晶宮

hashtag影視迷勳章

引用:請問會唔會加個鎖

原帖由 小慧星 於 15-04-21 發表
請問會唔會加個鎖? (見箱有個環)
可以,但你加鎖條鎖匙要小心保管,你唔咗條匙仔,銀行幫唔到你開,最後要鋸爛個鎖

子爵府

回覆:用開銀行保險箱的 jm

水晶宮

引用:Quote:fundfund 發表於 15-4-21 10:56 我個

原帖由 pomanlife 於 15-04-21 發表
咁貴, 我個好似5,6百蚊喎
咁平,我都要1200

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

沒有加

pomanlife    發表於 15-4-21 11:33

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

zoekayan 發表於 15-4-21 11:28
咁平,我都要1200
係咪d大銀行呀

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

pomanlife 發表於 15-4-21 11:33
係咪d大銀行呀
我個都要千幾蚊, 不過我唔記得exactly幾錢, 我個係大箱。

大宅

回覆:用開銀行保險箱的 jm

恆生最細size $470

公爵府

無加.

我有兩個箱, 一個第二細在無咁旺的地方, 650元, 另一個大少少 (係第3細) 在旺區, 要 1500元.

排緊將旺果個搬去唔旺區, 唉....有間銀行同我講, 而家排到30年前排果D........痴線

彩鑽殿

DoReMi媽媽 發表於 15-4-21 11:34
我個都要千幾蚊, 不過我唔記得exactly幾錢, 我個係大箱。
你太多貴野

首頁

尾頁

跳至