美容扮靚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

翡翠宮

大家加油呀~~~~~

男爵府

引用:Quote:原帖由+sppchocho+於+15-04-28+發表

原帖由 跑步機 於 15-04-28 發表
咁你邊餐食麥皮呀?另外果2餐食咩配合架?
通常食米粉或通粉 菜白灼 另戒涷飲零食 冇特定餐單 低糖低油低鹽

別墅

回覆:gigi1020 的帖子

係丫,淨加熱水
通常我睇個人狀態,如果肚餓,我會浸耐少少,佢就會發大d,易有飽肚感

別墅

回覆:sadiesa 的帖子

都ok,仲好味d
不過有時貪快,用熱水方便啲
加上用奶,自己感覺會肥,所以冇選擇用奶沖😅

別墅

回覆:有無人食麥皮減肥成功, 分享下

食左三日,早午餐都食麥皮+香蕉/烚蛋/一兩啖零食,夜晚就食蔬菜,飲湯,少澱粉,so far便便多左,自我感覺良好

大宅

我食左麥皮個半月,早上食,水者organic 麥皮,乜都無加,lunch 正常,晚上食菜,減左十磅

gigi1020    發表於 15-4-30 10:21

大宅

我盡量都食早,午至少一餐,但真係會好想出街食飯,晚餐就少少飯,食餸多。出街唔買野飲,帶水。
不過啱啱睇返先知我食緊隻朱古力即食燕麥有9克糖每餐
你地食邊隻架?

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

alicecbb 發表於 15-4-30 12:40
請問你買沖定要煲既麥皮?

我買左759果隻麥皮, 加滚水再入几microwave叮

食左一個星期,好似小腿幼左小小...

alicecbb    發表於 15-4-30 12:46

複式洋房

我試過啊!不過為左避免晚上肚餓,要五點左右食左生果先,六點左右食麥皮
再加上做運動,減左10磅

珍珠宮

liulokyi 發表於 15-4-29 22:09
我食左麥皮個半月,早上食,水者organic 麥皮,乜都無加,lunch 正常,晚上食菜,減左十磅

...
我食左半個月, 早上吃SPECIAL K, LUNCH 食即沖燕麥片, 晚上吃半碗飯少少肉, 多菜, 仲要一星期3晚號步, 但無輕到, 不過好多人話我面尖左肚細左, 但點解無輕到呀

所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

別墅

回覆:gigi1020 的帖子

係呀,我只在晚餐才食麥皮,但早、午餐我一定要食正常,因我會集中唔到精神返工😁,而且真的沒有介囗同凍飲 (不過介凍飮效果會更好),另外我係返工同lunch後都係行樓梯上公司架,不過里排好焗行得好辛苦,而且返到公司個身好臭,所以無行啦😓

另外補充一下:麥皮我用桂格藍色或金色個款(口感好好)!用細火煮5分鐘,而且煮完我就焗5分鐘發左先食,似食粥仔咁夠飽肚,不過開頭食真係有點難頂😭(因我食慣飯),我而家距離目標仲有20磅,到時再報告一下是否成功,加油加油💪

禁止訪問

引用:公司嘅個男同事lunch食麥皮,幾個月後瘦咗

大宅

引用:Quote:原帖由 用戶一位 於 15-04-25 發表公

原帖由 siukingkwok 於 15-05-01 發表
公司吃麥皮?即沖那些嗎?但即沖的已加糖不是也很肥嗎?請問你公司d男同事吃邊隻?教下我吖

...
佢食佳之選,係無添加糖嘅

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

引用:係呀,我只在晚餐才食麥皮,但早、午餐我一

原帖由 lsfsiuwan 於 15-04-30 發表
係呀,我只在晚餐才食麥皮,但早、午餐我一定要食正常,因我會集中唔到精神返工😁,而且真的沒有介 ...
我都試下桂格藍色先你食左幾耐?減了幾磅?晚上只吃麥皮勿都吾食?

翡翠宮

食左三日,早午餐都食麥皮+香蕉/烚蛋/一兩啖零食

佩服!!!!

翡翠宮

另外補充一下:麥皮我用桂格藍色或金色個款(口感好好)!用細火煮5分鐘,而且煮完我就焗5分鐘發左先食,似食粥仔咁夠飽肚,不過開頭食真係有點難頂😭(因我食慣飯),我而家距離目標仲有20磅,到時再報告一下是否成功,加油加油💪

我食桂格快煮果款.我目標係減7磅, 大家互勉!!!!!

伯爵府

引用:另外補充一下:麥皮我用桂格藍色或金色個款

原帖由 ngwong2 於 15-05-01 發表
另外補充一下:麥皮我用桂格藍色或金色個款(口感好好)!用細火煮5分鐘,而且煮完我就焗5分鐘發左先食,似 ...
我好容易肚餓同好想摷野食,你地會點忍?

翡翠宮

我買左759果隻麥皮, 加滚水再入几microwave叮

食左一個星期,好似小腿幼左小小...

係咪美國country choice canister oats-quick果隻呀?

首頁
12345...7

尾頁

跳至