懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

別墅

引用:大家好,我在這里睇過D評論,有些(一年前或

原帖由 casasa 於 15-04-21 發表
大家好,我在這里睇過D評論,有些(一年前或更早)post話劉醫生好好,好細心同專業。但是近期有些post就話劉 ...
我一月尾照,好好呀!好細心!解釋又清楚!

複式洋房

回覆:casasa 的帖子

我揾佢照的..感覺佢唔太好..嗰日d booking overrun加上我bb扒低左佢照得唔清楚所以佢炆炆地。仲冇講聲就喺到chok我個肚。感覺好不專業。我唔會再揾佢。

禁止訪問

回覆:stuartin 的帖子

大宅

stuartin 發表於 15-4-21 18:19
我揾佢照的..感覺佢唔太好..嗰日d booking overrun加上我bb扒低左佢照得唔清楚所以佢炆炆地。仲冇講聲就喺 ...

Chok你個肚係令BB轉身,好多醫生都係咁做亦唔會先同你講!

大宅

回覆:fox11147313 的帖子

我尋日去照nifty 做埋初期,佢照咗短時間但快同好firm講結構,一d都冇由疑,好熟講晒bb器官內臟,當佢話正常,我都定晒

別墅

回覆:劉子健醫生照結構,好定唔好?

我係上兩星期照結構,好細心好詳細,bb都係趴咗響度,佢同我講咗聲唔好意思要郁bb,跟住先搖我個肚。我覺得睇完之後好安心。

禁止訪問

引用:我尋日去照nifty+做埋初期,佢照咗短時間但

男爵府

我2星期前係佢度做左結構,整體細心有禮,亦叫我覺得唔舒服就話佢知。

佢係教授級婦產科醫生,當然對bb結構好熟悉,亦非常快手,我bb當時亦幾合作,15分鐘完成。

別墅

我做左NIFTY同中期結構,覺得佢算幾好,都講得好清楚,睇完都好放心

複式洋房

我上兩個月都分別做左nifty同中期結構,兩次見劉醫生感覺都相當好,又專業又細心,當然佢都有chok我個肚,但我係好放心既,佢知道我冇聽政府度頸皮份報告,都好耐心咁同我分析,照完結構佢同我講話bb個肚仔大左少少,都叫我五月到再搵私家照下超聲波睇下有冇再大,佢又冇嚇我既,又冇要求我番去照,我覺得佢好有醫德。。

禁止訪問

大宅

回覆:casasa 的帖子

之前姑娘話只係包超聲波,之後我同姑娘話好多網友話包初期,佢就話視乎bb合唔合作,合作會做,唔合作冇辨法,因唔想你有過高expectation....

首頁

尾頁

跳至