自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

侯爵府

片中父親講普通話,影住2歲b冇著褲ge下體,然後比佢睇av,小朋友仲要有生理反應,我老公話咁細個唔應該睇到呢會反應

funfun759    發表於 15-4-22 11:41
SiuBBee    發表於 15-4-22 11:09

子爵府

2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

以馬內利, 神與我們同在! :-D  :-D

侯爵府

引用:

原帖由 Manwah 於 15-04-22 發表
係高登起底組見到,咁細個就比佢睇av,都唔知有冇性侵個bb

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

投錯胎~

我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

公爵府

+3金熱血 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:係fb見到一對父母比bb睇av

男爵府

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

其實就算BB仔都會因為性刺激產生性興奮反應...這是我讀大學所得智識....

第二,如係FB所見係事實,係香港發生的話....唔係可以告父母性侵犯呢...?

死變態

男爵府

回覆:minniebella 的帖子

水晶宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

男爵府

好離譜

大宅

呢d嘜野家長黎嫁!

珍珠宮

大宅

我有看過,對父母真係SHORT SHORT 地,都5知會不會培養了一個未來色魔

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

引用:其實就算BB仔都會因為性刺激產生性興奮反應

原帖由 八婆仔@ 於 15-04-22 發表
其實就算BB仔都會因為性刺激產生性興奮反應...這是我讀大學所得智識....
但只係睇都有反應??我冇讀過,所以唔係好清楚

公爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章

禁止訪問

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

short short 地

首頁
12345...8

尾頁

跳至