自由講場

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

畀面勳章

咁問多句, 係醫院通常著唔著BRA?

全日都著, 咁都幾唔舒服...

公爵府

好媽媽勳章

引用:咁問多句, 係醫院通常著唔著BRA

原帖由 龜精靈 於 15-04-27 發表

我會,因為始終探病時間有男性探病,也有男性醫生。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

happybbgirl 發表於 15-4-27 08:03
政府醫院唔比著底衫底褲,方便比醫護人員檢查
未聽過!!!

公爵府

牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆 龜精靈 的帖子

叫醫院亞嬸或 d 義工幫忙買

公爵府

龜精靈 發表於 15-4-27 13:34

我一定會著,因為都有男人出入,但醫院件病人服,就算唔著bra都唔會太覺眼,除非本身係波霸

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:政府醫院唔比著底衫底褲,方便比醫護人員檢

原帖由 happybbgirl 於 15-04-27 發表
政府醫院唔比著底衫底褲,方便比醫護人員檢查
我住咁多次都有着底3底褲,着運動型內衣係可以的。

感激遇上你~

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:咁問多句, 係醫院通常著唔著BRA

原帖由 龜精靈 於 15-04-27 發表

運動型果d 會ok,我連訓教都着住

感激遇上你~

侯爵府

DHA勳章

龜精靈 發表於 15-4-27 00:04
咁如果有D人係無人無物, 真係咁岩入院, 無人拎, 咁點?
醫院內有便利店

男爵府

回覆 龜精靈 的帖子

我係聯合生兩小朋友都比著底褲... 會唔會因為生仔同其他原因入院唔同....呢

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:好奇問下....正常入醫院...

自己帶或家人取來

男爵府

引用:Quote:原帖由 happybbgirl 於 15-04-27 發

原帖由 kiko_mami 於 15-04-27 發表
我住咁多次都有着底3底褲,着運動型內衣係可以的。
住咗政府醫院一個星期,真係唔知點解會唔比著,話方便做檢查,可能係個別問題掛,所以,我咪以為政府醫院係咁

男爵府

引用:Quote:happybbgirl 發表於 15-4-27 08:03

原帖由 tintinlam 於 15-04-27 發表
醫院唔比著底衫底褲? 未聽過既.
住咗一星期政府醫院,唔知點解會唔比著,可能係個別原因掛,話方便做檢查,所以,我咪以為政府係咁囉

水晶宮

引用:Quote:原帖由 kiko_mami 於 15-04-27 發表

原帖由 happybbgirl 於 15-04-28 發表
住咗政府醫院一個星期,真係唔知點解會唔比著,話方便做檢查,可能係個別問題掛,所以,我咪以為 ...
除左內衣仲可以自己帶睡衣去着,但要同醫院一樣係扣鈕方便檢查

感激遇上你~

男爵府

引用:Quote:happybbgirl 發表於 15-4-27 08:03

原帖由 tintinlam 於 15-04-27 發表
醫院唔比著底衫底褲? 未聽過既.
我都未聽過

首頁

尾頁

跳至