心聲留言

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 係2手市場....

Stop pls!!! Can 版主 delete this topic?? :-( :-(

男爵府

唔好再解釋喇,冇意思架其實^^~自己知咪得囉~唔出聲就最好開解決方法~d人根本睇唔哂成件事..可能只知一點,越描越黑的道理你明嗎?
聲明,我冇話邊個對錯,只係明白到係bk唔好講太多野~
如有得罪多多包涵,見諒見諒

洋房

唔係"豆號句號"既問題.而係咁橋又會每段野加成3個豆號呀(,,,)總之唔需要再去解釋啦!
大家話啦,開2個Login名想做乜呀!

男爵府

delete冇用...只要講左delete問題就會好大+.+
唔好以為delete係唔想嘈的終結,其實係罵戰既開始+.+

再一次講我可能多事左小小,請別見怪,以上說話如有雷同實屬巧合

男爵府

多一事不如小一事..小一事就冇件事啦
唔好嬲啦...唔好再討論岩同錯喇...就算有左結果都冇意思呀~~大不了下次唔幫佢買野囉...

洋房

有媽咪pm比我這樣寫道:

另外我之前賣過幾樣奶粉, 呢個siusiubb好似樣樣都好有興趣, 但係價錢壓到好低. 我又見其他媽媽賣出的好多樣奶粉佢都有興趣, 送出的好多種東西都問, 佢係咪真係咁有需要呢? 定係想在BK以收集及低買高賣的方式賺錢.

複式洋房

貓貓你都住屯門架,,,,,你唔好係到講野呀,,,唔係又話你同我係1個人呀=.=

男爵府

Regenebb 寫道:
有媽咪pm比我這樣寫道:

另外我之前賣過幾樣奶粉, 呢個siusiubb好似樣樣都好有興趣, 但係價錢壓到好低. 我又見其他媽媽賣出的好多樣奶粉佢都有興趣, 送出的好多種東西都問, 佢係咪真係咁有需要呢? 定係想在BK以收集及低買高賣的方式賺錢.
真係有得賺嗎?bk other媽咪都知價的呀^^~你都唔會咁笨啦...比人壓的又會願意^^~上次我買奶粉..個媽咪7@1koon 我開心都黎唔切..但我都有問可以平d嗎?我1次買4koon..但佢都話唔得啦..咁即係唔係想就有啦

再講:可能我大多事,又會再得罪人,請見諒^o^

男爵府

佢要講我都冇法主~.~"主屯門的大有人在a @@"
你都係唔岩..做咩開toxxx <~~唔記得點串.sorry-.-"
再再講..請見諒 thx

複式洋房

咁我想問下我係唔係的奶粉唔使錢既呢,,,我又使唔使搵返我送過奶粉比佢既mama出黎呢...你個的野都係人地pm我話比我知架咋,,,,唔係我都唔你話人'''''八婆'''''啦

男爵府

siusiuBB
here你親子網..八婆唔好講..我上次打x都比人鬧左幾日呀--"

再再講...多多包涵a ^^p

子爵府

Oh~~~一場罵戰 :-( :-(

男爵府

candycan
nono,偶不想嘈..怕了...^^~
只是我想講..我一次買4koon 900g都冇得平..why人地話有得賺@@?點樣低價收..貴價賣..so唔明@@"
多多包涵:p

子爵府

貓BB:
我明,我亦知你係第二個Topic被人鬧,雖然你試過買無得平,但事實上BK上係有好多媽咪真心想交個朋友,亦有好多媽咪係無乜所謂,反正自已用吾著就平d甚至送咗出去。我自已都係度送過好多二手野出去,亦試過將免費奶粉券好平甘賣咗比BK d 媽咪,因為我個囡根本就吾食個隻奶粉。所以要低價收貴價賣都吾係吾可能架。

男爵府

唔好講第2個toxxx <~~唔識串...唔係又引起人黎鬧架喇.....但我真係冇人平..但都有好多媽咪送^^但我女係真係飲+.+"keke..同樣我都有送出..一樣吧~我唔知丫^^
冇意見..
多多包涵,如有得罪請見諒

洋房

siusiubb

洋房

各位媽咪請小心同呢位媽咪交易

首頁

尾頁

跳至