自由講場

跳至

首頁
23456...12

尾頁

子爵府

from RTHK: ...東九龍總區重案組隨即展開調查及採取行動,昨晚在將軍澳區救回肉參,目前正追緝懷疑取去贖金逃去的5至6名中國籍男子。涉案男子身高約5呎2吋至5呎10吋不等,部分疑犯年約20多歲,其中一人操普通話。

大宅

回覆:【2,800萬綁架案】入獨立屋爆竊變綁架 擄走戶主女

有D似「寒戰」,上星期TBB先做完。

大宅

好奇想知:如果屋主交贖金前已報佐警,呢畢錢係自己攞出嚟定係警方提供?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

引用:點會比你捉到,d綁非已經第一時間潛咗番大6

原帖由 Tiffany1212 於 15-04-29 發表
點會比你捉到,d綁非已經第一時間潛咗番大6喇
我都估坐船著草左,等大陸公安尋人
但個女仔響自己屋企比人綁,心理肯定勁有影響

子爵府

用下腦啦!D賊真係要黎香港做案都唔洗等自由行啦,偸渡仲方便。真係上曬腦

mingjan    發表於 15-4-29 15:34
kikako_hk    發表於 15-4-29 10:28
TKTL    發表於 15-4-29 09:39
RelaxHippo    發表於 15-4-29 09:16

子爵府

引用:又係d+\\\"大陸專才\\\"+

原帖由 chloebie 於 15-04-29 發表
又係d "大陸專才"
你有知,你D friend黎架?

子爵府

引用:Quote:原帖由+雪莉姐姐+於+15-04-29+發表一

原帖由 specialca 於 15-04-29 發表
官腔一定係咁講,次次大陸人犯案都話個別事件,香港仍係犯罪率低城市

...
個社會咁亂,個個都唔守法,又鬧警察,犯罪率一定升啦!係佔中嘅惡果就真!

kikako_hk    發表於 15-4-29 10:28
TKTL    發表於 15-4-29 09:39

水晶宮

回覆:ingong 的帖子

男爵府

回覆:jessiecalvin 的帖子

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

子爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

等警察放蛇拉人,最好唔好比呢d人得呈,一於判佢死刑,正人渣,唔死都冇用,正一大陸燦~~~

比著我見到你呢d正賤精,我第一個會報警,等警察速戰速決搞掂你班賊仔~~~

男爵府

大陸`專才`攪到香港立立亂

禁止訪問

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

水晶宮

回覆 babyco 的帖子

啲獨立屋成日俾人爆..治安差好多

寶石宮

珊瑚宮

男爵府

引用:我估呢班人有做預備功夫, 多次探路, 選定

原帖由 superfans228 於 15-04-29 發表
我估呢班人有做預備功夫, 多次探路, 選定目標, 一擊即中
住係呢咁偏僻地方,請保鑣唔知有冇用?捉唔到班劫匪,有排驚

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

希望拉到呀

公爵府

首頁
23456...12

尾頁

跳至