跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

去邊間都好 千奇唔好去 又新街~冬弧亭 叫 余X慶

大宅

E D 係之前BK 美女介紹的~
我COPIED N PASTED FYI

李荃,在元朗廣場側,由側門(好像叫維苑西餐廳旁)出去斜對面。

元朗安寧路59号裕豐大廈F号地下
Tel : 24748503 / 24748526

劉永茂茶葉篸茸店有限公司
大橋街市有間中醫館叫劉永茂,我生完BB之後都係睇呢個中醫調理身體,幫你埋藥就$70,自已返屋企就$60,我多數叫佢地埋,一個半鐘就有得飲,醫師星期三就休息。

有一位姓蕭的中醫,醫術和針灸很好, Tel : 24774427

有間在大馬路, 元朗廣場旁樓梯上二樓的中醫,家庭生意.幾好嫁, 不過 那醫師一星期有幾段時間在浸會大學中醫診所返工, 所以你最好先預約
24785936康群診所 記住要搵男的中醫師, 和要問開診時間, 免得白行, 印象中他每星期二要到浸會開診, 所以星期二要傍晚先在店中

安寧路大明渠旁邊有間叫吉星,下午有個黃善根醫師幾好,下午3時開始至6時半,星期3休息.$120診金

棠道百草堂
中醫叫亞蓮

安寧路~文生行幾好ka

複式洋房

Why ? ?Why ??

原文章由 GQ 於 08-6-24 12:13 發表
去邊間都好 千奇唔好去 又新街~冬弧亭 叫 余X慶

大宅

原文章由 媽媽寶寶 於 08-6-24 13:10 發表
Why ? ?Why ??

之前有posted msg 有幾位講佢點唔好
同我食佢d 藥食到暈
同佢講 佢話食多幾日就唔暈架啦
話我睇開去 又睇第2個e生 係咁寸我
講真 我要湊仔 暈點搞

都唔開明既e生
仲有藥粉唔係農本方 quality 係差d 仲要收到60蚊包
service 又差 no way

[ 本文章最後由 GQ 於 08-6-25 11:12 編輯 ]

大宅

原文章由 GQ 於 08-6-25 11:05 發表

之前有posted msg 有幾位講佢點唔好
同我食佢d 藥食到暈
同佢講 佢話食多幾日就唔暈架啦
話我睇開去 又睇第2個e生 係咁寸我
講真 我要湊仔 暈點搞

都唔開明既e生
仲有藥粉唔係農本方 quality 係差d ...

oic...原本仲諗住去睇下,近近地...而家都係book 吉星...

首頁

尾頁

跳至