產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇好既婦產科醫生介紹

我需要睇婦科,有冇好既醫生介紹。
另外,荃灣南豐中心周少芬醫生好唔好。
emily200323 [img align=left]http://hk.geocities.com/aphek03/pekkle/wallpapers/gif/6.gif[/img]

侯爵府

好媽媽勳章

Re: 有冇好既婦產科醫生介紹

Hi emily, if 你係tsuen wan, 我知有個婦產科醫生幾好, 叫 peter lo, 中文名好似叫盧乃本, 係綠陽新村 but 唔知邊層, 但我個 friend話佢好 full , 你係 book 就要早 D la

大宅

ShinTeresa 寫道:
Hi emily, if 你係tsuen wan, 我知有個婦產科醫生幾好, 叫 peter lo, 中文名好似叫盧乃本, 係綠陽新村 but 唔知邊層, 但我個 friend話佢好 full , 你係 book 就要早 D la

Hi ShinTeresa,
我都有聽過盧e生個名,好多bk媽咪都話佢好好,但係佢好full,我唔係睇產前檢查,唔想book o左時間影響其他有需要既媽咪。
除o左盧e生之外,有冇其他好e生呢??
emily200323 [img align=left]http://hk.geocities.com/aphek03/pekkle/wallpapers/gif/6.gif[/img]

侯爵府

好媽媽勳章

Hi, 如果係甘你可以試下佐敦嘉賓大廈有個叫吳國光, 我有個 friend 睇佢普通婦科好似都幾好, you can try but 我自己未睇過 ~~

複式洋房

董曉方醫生, 我由pregnancy到今年年初生BB也是找她。

複式洋房

極力推介東英大廈霍麗玲醫生,佢細心,有耐性又好人,試

民房

上環的張灼源女醫生很細心入微.可以考慮.

洋房

我都係由佢接生~
SamuelC 寫道:
董曉方醫生, 我由pregnancy到今年年初生BB也是找她。
我個b仔4月3號喺法國醫院出左世嘞~ 記住得閒黎睇下

大宅

[quote]
文女 寫道:
極力推介東英大廈霍麗玲醫生,佢細心,有耐性又好人,試

大宅

SamuelC 寫道:

hello SamuelC,
是男e生/女e生呢?有冇董e生地址/電話,thank you.

大宅

黃小冰 寫道:
上環的張灼源女醫生很細心入微.可以考慮.

hello 小冰,
上環太遠喇,不過都好多謝你提供資料,話唔定有其他媽咪睇到之後有需要搵佢,thank you.

男爵府

你真係可以睇0下NANCY FOK,呢個醫生都幾出名,我亞嫂介紹我睇,佢好似生子宮瘤,我都有介紹比朋友,佢都話OK.
但費用頗費,當時我陪亞嫂睇,佢見我一眼,事後同我亞嫂講話我可能有地中海貧血,因當時我同而家老公鬧分手,加上我成日O.T.所以面黃黃,
跟住睇了一次,佢見到我,我MENTION番件事,佢話你而家面色應該冇問題,如你唔放心可以寫紙比你抽血,我當然照做,結果NO PROBLEM.
但我話M COME痛,佢同我照超,都冇問題,收費共700
我都未試過睇0甘費醫生,此事發生七�八年前,所以你最好CHK 費用先睇.
但我相信佢應該幾好,如果我有錢,我都會考慮佢.

男爵府

emily200323,

董醫生係女醫生黎ga, 係沙田同尖沙咀都有診所

董曉方醫生 --
收費 : $350 - $380

電話 : 2722 1712 (TST)
地址 : 尖沙咀彌敦道100號東英大廈232室

電話 : 2603 2123 (Shatin)
地址 : 沙田希爾頓中心商場13-28號

(地址最好同姑娘再double check 多次好d)
~*~*~*~切言實多勝友,天白雲任爾遊。~*~*~*~
        我個小寶寶係2005年1月20日出左世啦!!

大宅

660203shirley 寫道:
你真係可以睇0下NANCY FOK,呢個醫生都幾出名,我亞嫂介紹我睇,佢好似生子宮瘤,我都有介紹比朋友,佢都話OK.
但費用頗費,當時我陪亞嫂睇,佢見我一眼,事後同我亞嫂講話我可能有地中海貧血,因當時我同而家老公鬧分手,加上我成日O.T.所以面黃黃,
跟住睇了一次,佢見到我,我MENTION番件事,佢話你而家面色應該冇問題,如你唔放心可以寫紙比你抽血,我當然照做,結果NO PROBLEM.
但我話M COME痛,佢同我照超,都冇問題,收費共700
我都未試過睇0甘費醫生,此事發生七�八年前,所以你最好CHK 費用先睇.
但我相信佢應該幾好,如果我有錢,我都會考慮佢.

Hello Shirley,
你有冇霍e生個地址/電話,thank you.

大宅

922yin 寫道:
emily200323,

董醫生係女醫生黎ga, 係沙田同尖沙咀都有診所

董曉方醫生 --
收費 : $350 - $380

電話 : 2722 1712 (TST)
地址 : 尖沙咀彌敦道100號東英大廈232室

電話 : 2603 2123 (Shatin)
地址 : 沙田希爾頓中心商場13-28號

(地址最好同姑娘再double check 多次好d)

922yin,
唔該晒你呀,d資料好有用,係呢,你係咪會搵董e生幫你接生呀。

男爵府

emily200323
FOK, LAI LING NANCY
霍麗玲 RM. 124, TUNG YING BUILDING.
100 NATHAN RD.,
TSIM SHA TSUI,
KOWLOON
電話就要打1083問啦.記住問費用.

大宅

660203shirley 寫道:
emily200323
FOK, LAI LING NANCY
霍麗玲 RM. 124, TUNG YING BUILDING.
100 NATHAN RD.,
TSIM SHA TSUI,
KOWLOON
電話就要打1083問啦.記住問費用.

Hello shirley,
我會gar la, thank you.

複式洋房

hello,emily200323

霍醫生電話23672898,地址在尖沙咀東英大廈1樓124室,你所講的價錢和現在差不多,佢真係好好人O架,我現在都睇緊佢,我都是今年先至睇佢,真係一個好醫生,我因為子宮有肌瘤睇佢,之前睇蕭景生同陳麗燕,覺得佢o地真係好cool好趕時間,在同事介紹下轉o左佢,可能人夾人緣啦,你O地試

男爵府

文女
唔好意思,我都想問NANCY而家收費如何,知唔知佢順產同開刀費用.
TKS :-P

複式洋房

660203shirley,

Sorry,我暫時不知霍醫生收順產費用,我只知她現在收診金550,驗費220,ultrasound大約250左右,做手術要看做那種,因為有分大小型的手術,如果你想知順產/開刀費用,不妨打電話問姑娘,她們會很樂意答妳o架,診所會有張收費list. :lol: :lol: :lol:

首頁

尾頁

跳至