懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

宜家約35週啦..bb仲未掉頭..:(
等36週再去照..公立醫院話到時都未掉就同我預約38週時開刀...
請問有冇人同我差不多case?有冇經驗媽媽都係好遲bb先掉頭?
我同老公一直想順產,但如果最後bb冇掉頭開刀煩惱緊公立定私家醫院開刀好?大家有咩意見?

大宅

回覆:掉頭不掉頭

我而家都係35wk未調頭
而家成日食寒野希望丫b調頭
我下個星期再去私家照如果吾得就要醫生寫紙我去政府開刀
原先又係想順產

大宅

回覆:掉頭不掉頭

我之前陀都係,35週未調,跟住聽人話有個貓式動作可幫助就試下(上網或youtube搵),到下次返醫院檢查就調左,唔知係咪真係得…

大宅

我識有人拿拿聲改book私家開刀

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

引用:我之前陀都係,35週未調,跟住聽人話有個貓

原帖由 emily1209 於 15-05-02 發表
我之前陀都係,35週未調,跟住聽人話有個貓式動作可幫助就試下(上網或youtube搵),到下次返醫院檢查就調 ...
真係得架!我有朋友有試過,佢做咗3星期,真係調咗頭可以順產,不過佢話好辛苦因為個肚好重!

複式洋房

回覆:sheung_ 的帖子

乜食寒野可以令b調頭架嗎?
點解你要私家醫生寫紙你去政府開刀ge?我又唔洗wo 我同健康院講私家照話我未掉頭..佢就refer我返醫院仲話下週未掉就book期開刀咁..

複式洋房

引用:我之前陀都係,35週未調,跟住聽人話有個貓

原帖由 emily1209 於 15-05-02 發表
我之前陀都係,35週未調,跟住聽人話有個貓式動作可幫助就試下(上網或youtube搵),到下次返醫院檢查就調 ...
我都有做左幾次,又有做艾灸..希望會有效..

複式洋房

引用:我識有人拿拿聲改book私家開刀

原帖由 jimjimjim 於 15-05-02 發表
我識有人拿拿聲改book私家開刀
其實我諗如果遲d唔掉我都應該book私家開刀...

大宅

回覆 stuartin 的帖子

太遲先book book唔book到醫生幫你開架

複式洋房

引用:回覆 stuartin 的帖子太遲先book book唔boo

原帖由 jimjimjim 於 15-05-03 發表
回覆 stuartin 的帖子

太遲先book book唔book到醫生幫你開架
我個私家醫生話ok 醫院都唔會冇位wo~

首頁

尾頁

跳至