親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

引用:你哩間我都有望過!我book Kupari Boutique

原帖由 LLK 於 15-05-09 發表
你哩間我都有望過!
我book Kupari Boutique Apartments, 海景房115m,$3884/5晚,都近海灘、超市、巴士站 ...
哩間原來到達apartments 先至付房費(澳幣625/5 nights)

因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

子爵府

我send了queries 比個澳洲tours, 佢打電話比我, 係香港人, 講廣東話
之後email 了許多個團給我參考, 現在花多眼亂 !

如果以下是但揀一個團, 你地會揀邊個 ?

1. 藍光蟲, 睇夜空
2. 出海睇鯨魚

仲有, SEA WOLRD 係咪同海洋公園差不多?
因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

伯爵府

LLK 發表於 15-5-13 12:18
我send了queries 比個澳洲tours, 佢打電話比我, 係香港人, 講廣東話
之後email 了許多個團給我參考, 現在花 ...
我一定選睇鯨魚,最大哺乳類動物,因我唔鍾意d蟲。

子爵府

引用:Quote:LLK 發表於 15-5-13 12:18 我send了q

原帖由 lalalumlum 於 15-05-14 發表
我一定選睇鯨魚,最大哺乳類動物,因我唔鍾意d蟲。
哎呀,我揀蟲

今日groupon.com.au 推出AUD79.99 任入四個樂園(Movie World, Sea World, Paradise Country, Wet&Wild) ……好抵呀!

珍珠宮

LLK 發表於 15-5-13 12:18

請問你的travel agency係咪叫"吃x玩樂",我想報呢個。另外,確認報名之後點比錢?

子爵府

引用:Quote:LLK 發表於 15-5-13 12:18 我send了q

原帖由 MissMaMa 於 15-05-14 發表
是吃xxx!

這travel agent 收到你的query, 會打長途給你(香港人講嘅廣東話),問你大概想去邊,然後介紹行程!跟手email 埋資料比你!

我睇咗幾日個email,再跟自己budget、體力、喜好去幫襯边個行程!

因剛剛決定join 那個行程,所以未報,我8月去,唔駛咁早報!

子爵府

你幾時去GC?

珍珠宮

LLK 發表於 15-5-14 20:59
你幾時去GC?
我都係8月頭呀

珍珠宮

LLK 發表於 15-5-14 20:57
是吃xxx!

這travel agent 收到你的query, 會打長途給你(香港人講嘅廣東話),問你大概想去邊,然後介紹 ...
謝謝你的資料,我打算下個月plan下行程,然後再報。我會留9晚gold coast,可以慢慢玩。

珍珠宮

LLK 發表於 15-5-7 17:44
回覆 fatboyL2 的帖子

比你提一提, 我剛才轉了另一間住宿, 轉去 surfers paradise區, 始終集中d, 近超市, ...

我一開始就只考慮住surfers paradise,因為太方便喇!而家有7晚住surfers paradise,2晚O'Reilly

伯爵府

LLK 發表於 15-5-14 19:38
哎呀,我揀蟲

今日groupon.com.au 推出AUD79.99 任入四個樂園(Movie World, Sea World, Paradise ...
咁正!有冇話要幾時用?

子爵府

引用:Quote:LLK 發表於 15-5-7 17:44 回覆 fatbo

有9晚,好好啊!
我8月最後一個星期去,都係要就公司時間!
今次去澳洲係預料之外,因為老公公司突然話比兩萬蚊我老公同一家人去旅行,所以去遠少少,但假又不多!
明天再update 一吓行程!

子爵府

引用:Quote:LLK 發表於 15-5-14 19:38 哎呀,我

原帖由 lalalumlum 於 15-05-14 發表
咁正!有冇話要幾時用?
30 Jun 2016, 夠時間!

伯爵府

引用:Quote:原帖由+MissMaMa+於+15-05-14+發表本

原帖由 LLK 於 15-05-14 發表
有9晚,好好啊!
我8月最後一個星期去,都係要就公司時間!
今次去澳洲係預料之外,因為老公公司突然話比兩 ...
嘩!邊間公司咁好呀?
其實你最後一星期去,d小朋友咪好趕著返學?

男爵府

引用:我send了queries+比個澳洲tours,+佢打電話

原帖由 LLK 於 15-05-13 發表
有冇tour 網址呀唔該

子爵府

引用:Quote:原帖由 LLK 於 15-05-14 發表有9晚,

原帖由 lalalumlum 於 15-05-15 發表
嘩!邊間公司咁好呀?
其實你最後一星期去,d小朋友咪好趕著返學?
無辨法,要就公司的工作時間,我已經留兩日係香港,29回到香港。

子爵府

引用:Quote:原帖由 LLK 於 15-05-13 發表我send

原帖由 kittyhkbb 於 15-05-15 發表
有冇tour 網址呀唔該
你上網search 吃喝xx 就見到,好前好易搵!

子爵府

MissMaMa 發表於 15-5-14 22:23
我一開始就只考慮住surfers paradise,因為太方便喇!而家有7晚住surfers paradise,2晚O'Reilly ...

我琴日轉了酒店, 今次揀得十分近Cavill Avenue, 仲好平添, 同埋一出門口就係beach
今次唔會再轉第二間喇

大宅

引用:Quote:原帖由 lalalumlum 於 15-05-14 發表

原帖由 LLK 於 15-05-15 發表
30 Jun 2016, 夠時間!
請問如果在網上訂,postcode 要填什麼?,謝謝!

子爵府

引用:Quote:原帖由 LLK 於 15-05-15 發表30 Jun

原帖由 trinitycvc 於 15-05-19 發表
請問如果在網上訂,postcode 要填什麼?,謝謝!
Hong Kong

首頁
12345...6

尾頁

跳至