自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我講先,我娘親好鍾意影相。
佢最鍾意就係去旅行個時影風景,影酒店房,影美食嘅相之後WHATSAPP俾我睇
佢而家食緊自助餐,又WHATSAPP毒我喇

水晶宮

回覆:你地屋企人會唔會乜都影相WHATSAPP俾你?

屋企人無咁得閒,但有d得閒到爆的朋友會,我日日都要去gallery刪幾十張相

禁止訪問

子爵府

引用:屋企人無咁得閒,但有d得閒到爆的朋友會,

原帖由 bluetulip 於 15-05-04 發表
屋企人無咁得閒,但有d得閒到爆的朋友會,我日日都要去gallery刪幾十張相

...
GROUP CHAT收到嘅相?
我好少GROUP CHAT, 啲人都唔多SD無聊相,當然幾張梗有嘅,我得閒先會DELE

禁止發言

子爵府

引用:會,狗屎同垃圾都影一餐!討厭!

原帖由 forbetter 於 15-05-04 發表
會,狗屎同垃圾都影一餐!討厭!
真係狗屎垃圾?
我會禁止我娘親瘋狂WHATSAPP SD相俾我

水晶宮

引用:Quote:原帖由 bluetulip 於 15-05-04 發表

原帖由 家文 於 15-05-04 發表
GROUP CHAT收到嘅相?
我好少GROUP CHAT, 啲人都唔多SD無聊相,當然幾張梗有嘅,我得閒先會DELE
都唔一定係group chat, 總之一日幾十張轟炸過黎,真係狗x垃圾乜都影

水晶宮

畀面勳章

煩,討厭! 我屋企人梗係無咁無聊啦!

最怕有D群組我同c6都有,1日幾十張風景、食物 加 酒店相。

子爵府

引用:男家某一個人,以為個個都係粉絲

原帖由 維港 於 15-05-04 發表
男家某一個人,以為個個都係粉絲
佢SD自拍照?

翡翠宮

會……唔止呢d,有時問某些人返到樓下未,佢地都會影小巴或巴士嘅相send黎,即未落車啦!

子爵府

引用:煩,討厭! 我屋企人梗係無咁無聊啦!最怕有

原帖由 (Samantha) 於 15-05-04 發表
煩,討厭! 我屋企人梗係無咁無聊啦!
我娘親就係咁!我發現佢瘋狂SD出個刻我就會盡快叫停佢,我唔想知你去旅行睇過咩食過咩!尤其個刻我返緊工

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

屋企人,冇乜,但旅行会放多D,就算多我都唔介意,因為係屋企人

禁止發言

引用:Quote:原帖由 維港 於 15-05-04 發表男家某

侯爵府

我姑奶不停SEND佢孫女啲video同相片去男家個group chat,一日可以狂send幾段video同幾十張相,攪到我想離開個群組但又怕俾佢地話!

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我講先,我娘親好鍾意影相。佢最鍾意就係去

我講先,我娘親好鍾意影相。
佢最鍾意就係去旅行個時影風景,影酒店房,影美食嘅相之後WHATSAPP俾我睇:hehe ...
唔係炸whatsapp 都ok

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

會!我d啊姨一有節目就響爆我whatsapp

子爵府

引用:屋企人,冇乜,但旅行会放多D,就算多我都

原帖由 kc_01k 於 15-05-04 發表
屋企人,冇乜,但旅行会放多D,就算多我都唔介意,因為係屋企人
我介意架,我電話無乜記憶體

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+(Samantha)+於+15-05-04+發表

我娘親就係咁!我發現佢瘋狂SD出個刻我就會盡快叫停佢,我唔想知你去旅行睇過咩食過咩!尤其個刻我返緊工:c ...
幾十張相 就fb啦,

風景丶食物 加酒店 我無用架!

個電話又不停響!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:Quote:原帖由 kc_01k 於 15-05-04 發表屋企

我介意架,我電話無乜記憶體
whatsapp你可set選擇唔Auto-download架傻豬

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我姑奶不停SEND佢孫女啲video同相片去男家

原帖由 MKma 於 15-05-04 發表
我姑奶不停SEND佢孫女啲video同相片去男家個group chat,一日可以狂send幾段video同幾十張相,攪到我想離開 ...
我唔download架

首頁

尾頁

跳至