嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇好介紹.bb影樓影相?..謝謝

如題

民房

Re: 請問有冇好介紹.bb影樓影相?..謝謝

我的仔仔於今年5月頭映了一相, 傳給同事們看, 他們都說唔錯, 價錢也公道$380, 聽d同事講, 有d專幫小朋友映相的公司, 要成2仟多元一次, 可能造形或道具或布景多d, 但我就唔捨得, 我情願多影幾次, 平平地, 最緊要的是映到個仔d天真可愛樣, 同埋該公司有兩個mom級的負責人, 一個負責映, 一個負責引我個仔笑, 我個仔雖然2.9個月大, 但他也怕陌生, 到埋位時想哭, 有都失了預算, 好彩有人引他笑, 所以d相不致於全部哭著臉, 只有一張, 所以值得推介, 有興趣的可致電預約:

Magic Stuido 魔法影室
Shirley Chan
2377 2087 / 9174 7962 (Tel)
九龍佐敦柯士甸道102大

複式洋房

我也想給我妹妹影, 請問可否pm或公開 d 相給我參考

大宅

thew-mama

thank you

[quote]
thew~mama 寫道:
我的仔仔於今年5月頭映了一相, 傳給同事們看, 他們都說唔錯, 價錢也公道$380, 聽d同事講, 有d專幫小朋友映相的公司, 要成2仟多元一次, 可能造形或道具或布景多d, 但我就唔捨得, 我情願多影幾次, 平平地, 最緊要的是映到個仔d天真可愛樣, 同埋該公司有兩個mom級的負責人, 一個負責映, 一個負責引我個仔笑, 我個仔雖然2.9個月大, 但他也怕陌生, 到埋位時想哭, 有都失了預算, 好彩有人引他笑, 所以d相不致於全部哭著臉, 只有一張, 所以值得推介, 有興趣的可致電預約:

Magic Stuido 魔法影室
Shirley Chan
2377 2087 / 9174 7962 (Tel)
九龍佐敦柯士甸道102大

別墅

我個囡囡右手邊D相係係Alex Lo度影!重即時可用電腦揀相又可加電腦效果,同埋佢好好心機引囡囡笑!我覺得幾好!!

大宅

可否給詳細資料?

Newmother

別墅

www.babydreamland.com

is a professional studio too!~~

大宅

tiffany'smum
你囡囡這輯相係幾大影的, thx
開心生活......一切從心出發...隨遇而安...平凡是福

別墅

左手邊6個月大係babyhouse影!右手邊15個月(上星期六)係Alex Lo影!

首頁

尾頁

跳至