烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:Vitantonio 窩夫機一問

港版好夠熱,時間短已可成形
早餐下午茶恩物
好值得買

侯爵府

陪月勳章

ysfamy 發表於 15-10-23 19:54
好唔開心, 剛訂咗日版藍色, 以為最新出係最好, 點知原來製作速度係慢過港版白色

...
藍機係個Cupcake模新之嘛
我諗過係出來特登為散舊版機的貨...

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

回覆 milkteabb 的帖子

我都係打算4號去時代廣場睇埋示範先訂.心目中想加PANCAKE,帕尼尼同甜甜圈盤.吾知夠玩未?因為都係整早餐同TEA俾小朋友食或帶返學.不過想問下佢無時間制,係未吾會熜架?長時間吾攞出來會吾會著火?定有OVER HEAT會STOP架?妳地點計幾耐最好食?
我已有三文治機同卡通窩夫機,但整得吾好食,又難洗,所以先有興趣買呢部..但佢而家無貨,C6開始反口吾想俾我買啦...

子爵府

引用:回覆+milkteabb+的帖子+我都係打算4號去時

原帖由 ydoris 於 15-10-26 發表
回覆 milkteabb 的帖子

我都係打算4號去時代廣場睇埋示範先訂.心目中想加PANCAKE,帕尼尼同甜甜圈盤.吾知 ...
要睇示範既話見依家沙田一田都有,不過問過要訂既話就要等12月先有貨lu...我係百老匯訂左了,都一樣要等..

我睇過沙田示範,部機無開關制,推廣姐姐話唔好用超過一個鐘,但正常應該都好少會需要連開成粒鐘既..都係整幾塊姐.. 我額外訂左撻模咋,因為覺得好好用又方便..

大宅

引用:Quote:ysfamy 發表於 15-10-23 19:54 好唔

原帖由 siumak 於 15-10-26 發表
藍機係個Cupcake模新之嘛
我諗過係出來特登為散舊版機的貨...
唔好再講喇 舊款機仲要加咗幾百蚊買火牛, 真係豬到無朋友

侯爵府

陪月勳章

ysfamy 發表於 15-10-26 19:21

...
但你有個 mini cake 模﹐個模係超多人想要架喎﹐
抵番啦!!

侯爵府

陪月勳章

milkteabb 發表於 15-10-26 18:08
要睇示範既話見依家沙田一田都有,不過問過要訂既話就要等12月先有貨lu...我係百老匯訂左了,都一樣要等..: ...

連行機都叫唔好咁用??
我用水機﹐
試過連 V 個半鐘﹐
準備開party。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

今朝睇FB有JM話將軍澳百記話無得訂..我想睇左DEMO先呀...時代個度睇完有無得訂?

男爵府

引用:在taobao+區有人介紹,T+B+出左+7+合+1+換

原帖由 k7jmok 於 15-05-09 發表
在taobao 區有人介紹,T B 出左 7 合 1 換板,昨天我都拍左個,新出仲有款10 合1 tim.

我同店主講香港用, ...
想問下係咪自選任何3款?同埋連運費約幾錢?質量可以嗎?

男爵府

引用:我怕貴,轉買本地貨+

原帖由 helenmail421 於 15-05-08 發表
我怕貴,轉買本地貨
今日去左睇,一心想買,但佢攞左2部出來啲水口好差,結果冇買了

大宅

心大心細,留位,再爬下文

子爵府

引用:Quote:原帖由+ydoris+於+15-10-26+發表回覆

原帖由 milkteabb 於 15-10-26 發表
要睇示範既話見依家沙田一田都有,不過問過要訂既話就要等12月先有貨lu...我係百老匯訂左了,都一樣要等..: ...
我都係額外訂左撻模,本身用緊Kenwood,唔可以太敗家

子爵府

引用:Quote:原帖由+siumak+於+15-10-26+發表藍機

原帖由 ysfamy 於 15-10-26 發表

...
早買早享受丫,唔好咁講

男爵府

wyeth冷知識勳章

回覆:CPY 的帖子

模任揀,買過兩隻班戟粉,普通唔及街食好,如果用比利時窩夫料可能好d, 部機我都打左入冷宮了

首頁

尾頁

跳至