影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

金賢重的前女友A某日前透露因遭金賢重施暴導致流產,對此金賢重方面正式回應。

今日(5月11日),KBS 2TV《清晨新聞時間》中報導了金賢重前女友因對方施暴導致流產的消息。

金賢重代理律師表示:「對方稱流產之後前往醫院治療,要先確認是否有治療紀錄。而且就連懷孕這一事情都是對方自己的主張,流產也是,現在還沒有確認。她說之前因為流產有接受過治療,通過法庭正在調查她看病的紀錄。如果醫院說沒有此事,我方將提起恐嚇罪的訴訟。」成善楷/文 版權所有 韓星網 禁止轉載

之前都幾like 佢, 依家

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

又有新發展??? 咁多新聞仲點食呢行飯呀???

水晶宮

我真係覺得佢前女友好唔簡單
之前已經有傳條女想整死佢, 睇怕無十足都有幾成
(btw, 我唔係爭呀金賢重架, 不過佢要洗底相信都好難, 除非證明到條女係存心靠害啦)

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆:金賢重前女友曝遭打致流產 律師:正在調查

個前女友想點呀……

金生已有打人 record, 點會咁蠢再打到佢小產呀…………呢鋪唔信女方……

伯爵府

引用:金賢重的前女友A某日前透露因遭金賢重施暴

原帖由 coo1068 於 15-05-11 發表
金賢重的前女友A某日前透露因遭金賢重施暴導致流產,對此金賢重方面正式回應。

今日(5月11日),KBS 2TV ...
「如果醫院說沒有此事,我方將提起恐嚇罪的訴訟。」
叫裴帥公司反告返崔小姐恐嚇勒索喇!

水晶宮

崔小姐係一個唔簡單嘅女人。

水晶宮

愛的反面是恨, 而且恨得很徹底

對方身敗名裂之餘, 自己仲可以撈一筆可觀的

水晶宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

恐怖的女人

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

昨日入伍,裴生都有去送別, 相信佢公司會幫佢攪, 但想反生真係唔易, 好可惜

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:昨日入伍,裴生都有去送別,+相信佢公司會幫

原帖由 kcm 於 15-05-13 發表
昨日入伍,裴生都有去送別, 相信佢公司會幫佢攪, 但想反生真係唔易, 好可惜 ...
今次律師係金賢重自己請㗎。之前斐勇俊公司根本冇請過律師代表佢,去送佢入伍就做戲咁做。呢間公司簡直不屑一提!

子爵府

公司眼中只有金秀賢

伯爵府

引用:公司眼中只有金秀賢

原帖由 chitling17 於 15-05-19 發表
公司眼中只有金秀賢
秀man係識生金蛋的鵝梗得寵

伯爵府

引用:Quote:原帖由+kcm+於+15-05-13+發表昨日入

原帖由 christinek 於 15-05-19 發表
今次律師係金賢重自己請㗎。之前斐勇俊公司根本冇請過律師代表佢,去送佢入伍就做戲咁做。呢間公司簡直不屑 ...
咁單案係金賢重私人瓜葛,自己請狀師預左
裴帥心思飛左共籌備世紀婚禮

大宅

回覆:coo1068 的帖子

大宅

回覆:AngelyHo 的帖子

民房

回覆:coo1068 的帖子

我覺得牛唔飲水點及得牛頭低,女人當然唔簡單,男也不惹少,并非善男善女。

首頁

尾頁

跳至