親子旅遊

跳至
[星馬] ifly singapore

首頁

尾頁

公爵府

回覆:yuyu.c 的帖子

飛得高唔高要睇個coach. 我嗰次玩個coach好hae, 有小朋友加錢再飛都係一樣高度,所以我無加(其實之前諗住比仔仔飛多次)

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:飛得高唔高要睇個coach.+我嗰次玩個coach好

原帖由 heilok 於 15-08-02 發表
飛得高唔高要睇個coach. 我嗰次玩個coach好hae, 有小朋友加錢再飛都係一樣高度,所以我無加(其實之前諗住比 ...
我仲打算加錢架。

公爵府

回覆:yuyu.c 的帖子

我見前一group個coach就真係帶住個人飛高咗,真係一dd. 我當初都係預咗再飛,但見到自己group嗰個就改變主意。我上年去係飛晒兩轉先問你加唔加,你到時睇情況啦。

大宅

回覆:kc1016 的帖子

我地4大4小玩I fly,細囡4歲玩唔到,就跟住我地入去睇訓練片段,飛行房出面有個等候區俾參加者戴裝備著衫,我們飛之前同教練講聲,留老公響等候區睇細囡,現場全部人飛完,教練就出去叫老公去裏面飛,我出去睇細囡

可以戴住眼鏡玩,佢地會俾個保護鏡每個參加者戴的

我家有三個妹...

大宅

回覆:ifly singapore

再加飛幾高我諗睇一個個教練,我仔果陣加飛飛到頂咁濟,可能佢果節得佢同另外一個人加飛~

水晶宮

引用:我見前一group個coach就真係帶住個人飛高咗

原帖由 heilok 於 15-08-02 發表
我見前一group個coach就真係帶住個人飛高咗,真係一dd. 我當初都係預咗再飛,但見到自己group嗰個就改變主 ...
thx,咁我睇情況先,因都唔平飛得唔高就唔抵。

大宅

我覺得i fly唔抵玩,只飛兩次,要成sgd90,已經選了最便宜的時段,而飛行每次不多於45秒

大宅

上星期去,online booking 有個package$238兩大一小。

複式洋房

我們是飛完兩次先問會否加飛,見個教練好落力,帶學員飛到上頂,我們才確定會加飛

大宅

我們一家4口也ifly, 亞女飛完2次,仲加錢飛
最後,買相買hd video, total 用左3000幾港幣
雖然貴,但去得旅行,我覺得最緊要玩得開心

大宅

畀面勳章

剛去完,我無玩因為睇住個仔(佢勁想玩,但得5歲),老公玩完話超正,飛完兩轉再加兩轉飛到頂

公爵府

回覆:BB618 的帖子

我覺得鬼佬會飛高d. 如果飛上頂,我一定加錢玩。

男爵府

引用:我上次online book左夜晚8:00, 會平D,玩

原帖由 brima 於 15-05-14 發表
我上次online book左夜晚8:00, 會平D,玩完USS, 之後黃昏luge and skyride, 之後係ifly 門口間bread talk ...
請問你幾點係uss走?uss~luge~ifly? thanks

男爵府

引用:Quote:原帖由+brima+於+15-05-14+發表我上

原帖由 我掛念嫲嫲 於 15-08-04 發表
請問你幾點係uss走?uss~luge~ifly? thanks
我果日唔係USS, 係adventure cove waterpark 玩到成4點幾之後去luge and skyride

男爵府

引用:Quote:原帖由 我掛念嫲嫲 於 15-08-04 發表

原帖由 brima 於 15-08-04 發表
我果日唔係USS, 係adventure cove waterpark 玩到成4點幾之後去luge and skyride
thanks ! 我打算六點先喺USS 走!唔知去埋luge同ifly 會不會太趕!? 請問知不知USS, luge 同ifly 近嗎?要坐車嗎?

大宅

回覆:我掛念嫲嫲 的帖子

I-fly要預約時間啊,每節有特定人數
Luge反而唔使預約,夜晚或早上玩都得

我家有三個妹...

水晶宮

引用:Quote:原帖由+brima+於+15-08-04+發表我果

thanks ! 我打算六點先喺USS 走!唔知去埋luge同ifly 會不會太趕!? 請問知不知USS, luge 同ifly 近嗎?要 ...
ifly要預時間早一個鐘去到,所以我打算uss玩到5點,ifly book 6:30,玩完7點去玩luge。

別墅

引用:Quote:原帖由+brima+於+15-08-04+發表我果

thanks ! 我打算六點先喺USS 走!唔知去埋luge同ifly 會不會太趕!? 請問知不知USS, luge 同ifly 近嗎?要 ...
好趕,luge你打算玩一轉定三轉?

男爵府

6點好趕喎,你約左幾點。要坐巴士或者sky train 去玩luge skyride

子爵府

我bk左15:00玩,因為諗住中午會好熱,fly完再玩過USS.

首頁

尾頁

跳至