自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人知

伯爵府

回覆:想問下uber black 同 uber 7人車收費係咪一樣?

Black 較貴

大宅

回覆:Cheung33333 的帖子

Black 同7 人都係一樣

男爵府

回覆:想問下uber black 同 uber 7人車收費係咪一樣?

順路問埋, taxi 係咪好少?? 次次都無車ge

大宅

回覆 sarahwong420 的帖子

yes ar

男爵府

真是好少的士,坐van又吾知安吾安全

大宅

引用:真是好少的士,坐van又吾知安吾安全

原帖由 小星兒 於 15-05-20 發表
真是好少的士,坐van又吾知安吾安全
我坐van又冇咩問題喎,司機仲好好禮貌添

大宅

回覆:kingking888 的帖子

請問無貨都可以坐 can 嗎? 我朝朝送小朋友返學,要兜另一個附近小朋友,成日俾的士司機「炸型」。。。

大宅

引用:請問無貨都可以坐 can 嗎? 我朝朝送小朋友

原帖由 LamLam08 於 15-05-30 發表
請問無貨都可以坐 can 嗎? 我朝朝送小朋友返學,要兜另一個附近小朋友,成日俾的士司機「炸型」。。。

...
無問題,我無貨都call uber van

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 親子達人勳章

睇清楚收費,7人車重貴過普通的士。同埋上車前一定問清楚幾錢,唔答唔好上車,啲司機好賤。嗰apps睇清楚先好用

大宅

引用:睇清楚收費,7人車重貴過普通的士。同埋上

原帖由 zoesychan 於 15-05-31 發表
睇清楚收費,7人車重貴過普通的士。同埋上車前一定問清楚幾錢,唔答唔好上車,啲司機好賤。嗰apps睇清楚先 ...
又吾系司機賤,我搭過好多次,D司機都好好人,其實call 車前,你可以睇清楚,不同類車的大约收費,輸入了上車和落車点,在下面,就可show不同類車的大约收費,吾啱價,可吾call 個種車。我有幾次,開車前司機仲提我有冇入promotion code 添。

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 親子達人勳章

引用:Quote:原帖由 zoesychan 於 15-05-31 發表

原帖由 babyyantung 於 15-05-31 發表
又吾系司機賤,我搭過好多次,D司機都好好人,其實call 車前,你可以睇清楚,不同類車的大约收費,輸入了上 ...
甘我唔好彩撞正賤司機,老人家問極唔答幾錢,叫佢睇app, 識鬼咩,心急上咗車,就上咗賊車比人据到一頸血

複式洋房

我搭過幾次都幾好,但搭uber taxi,同你call 普通的士一樣,照價收錢,無折,只係唔駛call車費

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

男爵府

我上次廸士尼返沙田,75折完$155,扣$200試搭優惠,完全唔使比錢,正!

男爵府

回覆:wedding2008 的帖子

大宅

引用:請問而家仲有無free+$200+?+或promotion+co

大宅

van 跟的士同價的嗎?的士成日冇車

別墅

Call uber black 安全d ,d司機全部有公司管理,又有相睇!女仔call 最安心!我依家都成日call !快過的士!

侯爵府

畀面勳章

回覆:Garrett1111 的帖子

咩叫uber black? 價錢如何?

Nice to meet you!

首頁

尾頁

跳至