美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

我想割雙眼皮,有無人試過. 係米可以唔洗開刀?

我想割雙眼皮,有無人試過. 係米可以唔洗開刀?

洋房

Re: 我想割雙眼皮,有無人試過. 係米可以唔洗開刀?

其實黐膠紙都可以達到雙眼皮既效果架,唔使開刀又唔使錢!你可以買d普通膠紙返黎,然後剪到好似雙眼皮既形狀(約3-4mmx2cm).貼一排(要貼幾耐無定,有d人貼一晚就得,有d人貼幾個禮拜甚至幾個月!),就自然變雙眼皮架喇!!

別墅

係米要雙面膠紙? 貼一排就變真雙眼皮? 等我今晚試吓先. Thank you!

大宅

我本應就雙眼皮,無需貼膠紙

我諗唔係用雙面膠紙咖,你可以試吓用3M膠紙,
係磨紗色果種,但小心敏感喎!
但最好去賣化妝品公司買,應該有得買

複式洋房

其實卓x和莎x都有眼皮膠紙買,大約10蚊,早晚"痴","痴一排,
真係會變双眼皮ga.

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

痴一排乜真係會永久變雙眼皮o既咩???!!!

小馬媽咪 寫道:
其實卓x和莎x都有眼皮膠紙買,大約10蚊,早晚"痴","痴一排,
真係會變双眼皮ga.

別墅

我貼左無十年都有八載啦, 晚晚貼, 第二日真係雙左, 不過keep得一日半日, 可能我眼皮腫,唔work囉
http://www.Fimakeup.com

複式洋房

如果眼皮薄會容易D,但我眼皮唔算薄都得.(大約"痴"咗二三年)

首頁

尾頁

跳至