美容扮靚

跳至

首頁
23456...9

尾頁

男爵府

回覆:coolcats 的帖子

大家今話,大拿拿幾萬文脫腳毛,開完單就resign ,我想book 脫毛都要2個月前book

複式洋房

回覆:smallb2011 的帖子

咁過份!

男爵府

回覆:SCCCS 的帖子

我其實幾年前覺得佢地真係好好 宜家真係差左好多

侯爵府

引用:大家今話,大拿拿幾萬文脫腳毛,開完單就re

原帖由 noelbabab 於 15-07-01 發表
大家今話,大拿拿幾萬文脫腳毛,開完單就resign ,我想book 脫毛都要2個月前book

...
投訴佢地,佢地即刻比到快期你

子爵府

回覆:Dermes真係好差+好煩,失望!

其實我個治療師又ok wor !,跟得好足!我打full leg , underarm同upper lip. 佢今日sell 我打埋面....本來都有d心動....不過見到jm的留言...宜家有d卻步....

別墅

我跟左個therapist 兩年幾都冇轉,佢又幾好喎!次次都book到,又唔係好sell我~好彩

大宅

兩年前join左underarm and lip, 見d毛差不多無晒就停左一排, 見underarm仲有小小毛所以昨天再打, 中途轉過幾次人都算, 總之易book就ok. 原本想join Bikini, 但今日見到這個post衣家有d卻步

子爵府

引用:我做咗好多年,join+underarm,+面,腳,ful

原帖由 overbebe 於 15-05-28 發表
我做咗好多年,join underarm, 面,腳,full bikini, 原先好好,都介紹朋友去。但呢年明顯服務下降,聽說re ...
題外話,脫比堅尼位是否超痛

大宅

回覆:Glamouri 的帖子

可以接受,頭几次痛d,之後冇事

大宅

我都join左有四五年,係面同underarm...咁多年都係同一個治療師follow我。係就係難book d...但我會堅持由佢做返~面黎喎,有咩事點算

大宅

引用:我都join左有四五年,係面同underarm...咁

原帖由 anna.cc 於 15-07-04 發表
我都join左有四五年,係面同underarm...咁多年都係同一個治療師follow我。係就係難book d...但我會堅持由佢 ...
做面嘅效果如何?

大宅

引用:其實我個治療師又ok+wor+!,跟得好足!我打

原帖由 Toffeegirl 於 15-07-02 發表
其實我個治療師又ok wor !,跟得好足!我打full leg , underarm同upper lip. 佢今日sell 我打埋面....本來 ...
我有聽過打面毛效果唔明顯,因面毛又唔黑又幼,好似做極都見唔到咩成效咁,所以好少會打面毛,唔知真唔真

子爵府

引用:Quote:原帖由+Toffeegirl+於+15-07-02+發表

原帖由 chrischris211 於 15-07-05 發表
我有聽過打面毛效果唔明顯,因面毛又唔黑又幼,好似做極都見唔到咩成效咁,所以好少會打面毛,唔知真唔真

...
多謝你的reply~ 本來我從來無諗過要打面毛,佢講到分別好似好大咁,搞到我心思思,聽到你咁講,我唔考慮住like~ thanks!!

伯爵府

SCCCS 發表於 15-5-23 12:47
本身都係見佢地賣晒廣告,環境又靚,對佢地都有信心先join左個脫面毛plan...
點知脫左2次...塊面本來無斑, ...
我09 年join, 期間轉過兩個我覺得OK,人各有志,無人會打同一份工一世。13 年再JOIN FULL LEGS,同一個跟我跟到今年,其實都8899 無毛,前幾日有個新人自己約我,我諗即係話我個治療師唔再FOLLOW 我了,聽日上去,希望佢唔會SELL我啦。之前果個我講明唔會再JOIN而佢又OK。

大宅

引用:Quote:原帖由+anna.cc+於+15-07-04+發表我

原帖由 chrischris211 於 15-07-05 發表
做面嘅效果如何?
我覺得效果好好啊!可能因為我本身真係多面毛~做完之後真係白淨左!同埋少左毛毛塊面都無咁易痴塵,會少左粒粒

男爵府

引用:我弟婦喺呢間做underarm, $8,000, 佢又冇話

原帖由 Elenalan 於 15-05-25 發表
我弟婦喺呢間做underarm, $8,000, 佢又冇話services有問題,我只係覺得勁貴lor。

...
我2013年開始打,由頭到尾都係同一人,可能佢本事捱到咁耐,聽講佢地上司例如每個月定期都要staff\'交數\",可能\"唔到數\"的治療師會被炒掛,所以可能有你地話次次都跟唔同人,至於service 都ok la, treatment 完左在出面等,有cupcake食,我好鐘意食架

禁止訪問

回覆:SCCCS 的帖子

大宅

哇~好差。

禁止訪問

禁止訪問

首頁
23456...9

尾頁

跳至